7 ogledov

Na Piše se leto gredo ...

Prljavo kazalište Arhiv organizatorja
20. obletnico letos obeležuje največji tradicionalni enodnevni štajerski rock dogodek Piše se leto 2012. Z zasedbami Prljavo kazalište, Siddharta in drugimi boste v Mariboru žurali 15. junija. Izžrebali smo štiri srečneže, ki prejmejo brezplačno vstopnico ...

Brezplačno vstopnico prejmejo Jasmina Z., Maja J., Borut B. in Klavdija K.. Čestitamo!

Koncerti v sklopu dogodka Piše se leto se bodo ob zaključku šolskega leta tudi letos zvrstili v prenovljeni Ledeni dvorani na Taboru.

Od 19. ure dalje bodo 15. junija dvoranska tla stresli petčlanska domača rock zasedba Siddharta, ki bo poleg starejših uspešnic predstavila tudi zadnji album VI, ena najbolj popularnih hrvaških punk-rock skupin Hladno pivo, hrvaška legendarna rock skupina Prljavo kazalište, iz Srbije pa v goste prihajajo Partibrejkers.

Odprtje koncertov bo tokrat pripadlo kočevski ska/punk/rock/reggae godbi zabavne osmerice, ki sliši na skupno ime Sell Out. Ta je po desetletnem delovanju decembra lani predstavila dvojni album The Best Of, ki se bo zagotovo zlil z rockersko norijo.

Zanjo boste v predprodaji odšteli 12 evrov, dijaki in študenti devet evrov, na dan koncerta pa vas bo stala 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.