6 ogledov

Na Quantica in Alice Russell gredo ...

Quantic Arhiv Kina Šiška
Druga godba v sodelovanju s Kinom Šiška v okviru 28. mednarodnega festivala Druga godba 10. maja v Šiški predstavlja usodno kombinacijo zvezd britanske neodvisne scene – v goste prihajata Quantic in Alice Russell s Combom Bárbarom. Ste med izžrebanci?

Brezplačno vstopnico prejmejo Mojca P., Matjaž R. in Mateja T. Čestitamo!

Potem ko sta Quantic in Alice Russell sodelovala pri Quantic Soul Orchestra in solo projektih Russellove, se odlični glasbeni producent in glasbenik vnovič združuje s prvo divo britanskega soula.

Na 28. mednarodnem festivalu Druga godba boste tako v Kinu Šiška lahko prisluhnili njuni sončni, poletni muziki, ki frfota s spomini na zvok čikaškega bluesa 60. ter prisrčnega soula 70. let, ki se dokončno omami v latino svingu.

Postavo, ki bo zasedla oder, sestavljajo Alice Russell z vokalom, Will Holland alias Quantic s kitaro, harmoniko, Mike Simmonds z violino, Dan Swain z bas kitaro, Malcolm Catto z bobni, Alfredo Linares Saucedo s klavirjem in Freddy Colorado Cervantes s kongami. Vsi instrumentalisti bodo Alice spremljali tudi z vokalom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.