7 ogledov

Na Red Summer Party gredo ...

Tiesto Arhiv organizatorja
24. junija bodo Stožice zažarele v rdečem. Slovenska plesna publika bo namreč prvič zaplesala na stadionu, ki ga bo zasedel Red Summer Party s Tiëstom in Calvinom Harrisom na čelu. Ste med nagrajenci za brezplačno vstopnico?

Brezplačno vstopnico prejmejo Ema G., Matjaž M., Davor J., Nina Z., Nika K. in Ula M.. Čestitamo!

Stadion Stožice bo 24. junija zavzel Red Summer Party, prava poletna glasbena rdečica, ki bo še večja in nedvomno še bolj vroča.

Vrhunec zabave za pričakovano desettisočglavo množico bo nastop Tiësta, ene največjih glasbenih ikon, ki s svojim delom navdušuje tako hollywoodske studie kot ljubitelje velikih elektronskih spektaklov. Zadnja leta se velikan trancea vse bolj premika proti housu in popu, s čimer le še širi krog navijačev. V Stožicah bo predstavil posebno Red Party izkušnjo – v vrhunski Red Party produkciji in unikatni rdeči scenografiji. Ob njegovih največjih hitih pa ne bodo manjkale niti skladbe z nove kompilacije Club Life II.

S Calvinom boste iskali ljubezen

Prava poslastica za plesne entuziaste pa bo zagotovo tudi Škot, ki je že ogreval turneje Groove Armade, Faithless, Deadmau5a, Skrillexa in Rihanne. Čeprav že pet let niza hit za hitom, kot sta, denimo, Acceptable in the 80's in Flashback, ima Calvin Harris za seboj izjemno leto, ki ga je iz plesnih aren izstrelilo še med najbolj vroče avtorje in producente v pop glasbi.

Pevec, glasbenik, tekstopisec, avtor glasbe, didžej in producent je v lansko poletje zajadral na krilih hita Bounce v sodelovanju s pevko Kelis, hkrati pa je napovedal svoj tretji album, ki naj bi izšel letos. Sledilo je snemanje statistično največjega Rihanninega hita We found love, ki sta ga le še nadgradila z uspešnim svežim sodelovanjem Where have you been. A to je le eno od orožji, s katerimi Harris ta hip pustoši po radijskem etru, klubskih plesiščih in glasbenih lestvicah. Za vroče ogrevanje pred rdečim poletnim žurom tako priporočamo Let's go z ameriškim r'n'b pevcem Ne-Yo, Call my name s Cheryl Cole, za piko na i pa si ne pozabite zavrteti nove uspešnice skupine Scissors Sisters z naslovom Only the horses.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.