3 ogledov

Na Rogerja Sancheza gredo ...

Roger Sanchez Arhiv organizatorja
Bliža se drugi vrhunec poletja v Ambasadi Gavioli.

Roger Sanchez, eden od originalnih newyorških klubskih kraljev, se vrača v Slovenijo prvič po nastopu v Ljubljani, ko je ob izjemnem odzivu pred vrati opuščene industrijske dvorane, v kateri je nastopil, ostalo več tisoč žurerjev.

Čeprav je od prejema grammyja za najboljši remiks minilo že devet let in sodijo njegovi hiti Another Chance, You Can't Change Me in Lost med klubske klasike, ostaja Roger eden vodilnih didžejev, remikserjev in založnikov na svetu, lani pa je s skladbo 2Gether v prvi plan pospremil tudi vroči kalifornijski Far East Movement.

Tokrat mu bo teren v Ambasadi Gavioli ogrel domači mojster Mike Vale, ki bo pri Sanchezovi založbi Stealth to poletje izdal remiks skladbe Symphony (Prok & Fitch). Ob Rogerju in Miku vas bodo 18. avgusta v izolskem glasbenem templju zabavali še Angel Anx, Eddie F, Psiho, Boltzmann in Gumja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.