14 ogledov

Na seksi karneval z Marsa gredo ...

DJs From Mars Arhiv organizatorja
Dogodek, ki ga jutri v Cirkusu ne smete zamuditi, bo seksi plesni karneval, ki ga bo popestril skrivnostni tandem DJs From Mars. Ste med nagrajenci, ki prejmejo brezplačno vstopnico?

Brezplačno vstopnico prejmejo Maša G., Simon T., Marko M., Simon S. in Sebastjan B.

Čeprav je pust že za nami, si nadenite seksi karnevalsko opravo in pot pod noge proti Cirkusu, kjer bosta v četrtek za gramofoni naravnost iz vesolja pristala DJs From Mars.

Torinska ustvarjalca velikih plesnih himen in kralja mash-upov nastopata ob boku zvezd, kot je Tiësto, naš planet pa sta osvojila kot nepopravljiva žurerja, ki se skrivata za značilnima naglavnima maskama – predrzno in jezno škatlo. Kot pravita sama, njuna raketa predeluje mešanico "pankrtskega popa in zunajzemeljskega elektra", med zvezdami pa letita predvsem z bootlefi največjih glasbenih hitov in neverjetno odrsko energijo.

Tokrat bodo karnevalsko vzdušje še dodatno podžgali hišni izvajalci in vaša najljubša zapeljivka z daljnega severa. Pustite se presenetiti in se predajte marsovskim užitkom, kajti življenje je cirkus.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.