2 ogledov

Na soulovsko Estelle gredo ...

Estelle Arhiv organizatorja
V sredo lahko v Kinu Šiška ujamete koncert britanske R'n'B/soul pevke Estelle. Ste med srečnimi izžrebanci?

Brezplačno vstopnico prejmejo Petra V., Taja Z., Nastja S., Jure G., Jernej K. in Ana L. Čestitamo!

V okviru turneje All of me na oder Kina Šiška prihaja z grammyjem nagrajena Estelle, ki je pred kratkim izdala svoj tretji album.

Estelle se na koncertne odre vrača po krajšem ustvarjalnem predahu, ki si ga je privoščila po sanjah o ameriškem fantu leta 2008, "edini ljubezni", s katero je pod taktirko Davida Guette nadaljevala naskok glasbenih lestvic. Ta se ji je še kako obrestoval, saj je leta 2009 za skladbo American Boy, pri kateri je sodelovala s Kanyejem Westom, prejela grammyja.

Pozornost vzbujajoč britanski talent 
Njena glasbena pot se je sicer začela že prej, leta 2002, ko jo je priznani angleški glasbeni publicist Tim Westwood označil za "britanski talent, na katerega je treba biti najbolj pozoren". Tri leta pozneje se je Estelle podala v elektronske vode, publiko je osvojila z uspešnico One love z Guetto, mnogim pa se je v spomin vtisnila tudi po sodelovanju s skupino Faithless in skladbo Why Go.

Po desetletju glasbenega udejstvovanja je Estelle zapakirala svoj tretji album All of me, ki zanjo predstavlja prelomnico, saj je ob njem, kot pravi, osebnostno zrasla, kar se jasno odraža v glasbi. Zanjo bi lahko brez dvoma dejali, da ima toplino Lauryn Hill in Mary J. Blige ter energijo Missy Elliot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.