21 ogledov

Na Štirkino Mimozo gredo ...

Ziggy Kinder Arhiv izvajalca, MySpace
Konec oktobra, natančneje 28. v mesecu, se v Klubu K4 obeta mimoziranje z nemškim izvajalcem Ziggyjem Kinderjem.

Siegfried Kinder, znan kot Ziggy Kinder, je eden tistih, ki so sposobni nepretenciozno in subtilno prečiti nasprotja med premočrtnostjo techna ali housea in igrivostjo nenavadnih melodij, dramatike, aranžmajev. Zahvala za Ziggyjevo zanimanje za glasbo gre njegovemu očetu, ki je sinovoma skušal približati kar čim več instrumentov. Po nadebudnem zgodnjem eksperimentiranju, kar je kdaj rezultiralo tudi v ugonobitvi samega instrumenta, je padla odločitev za kitaro. Pri štirinajstih letih je tako Ziggy pričel nabirati prve izkušnje z nastopi, nato pa ga je zaneslo v elektronske sfere. Leta 2004 je izdal prvi EP pri založbi Ware, dve leti pozneje prav tako tamkaj album Akrobatik, nov dolgometražec pa je napovedan za prihajajoči februar. Ziggyjevih komadov se v svojih setih poslužujejo imena, kot so DJ Koze, Radio Slave, Laurent Garnier in drugi.

Na malo plesišče pa prihaja DJ Fastfood, ki si je kilometrino nabiral po domačih veselicah in z leti, čeprav je bil vedno preveč len, da bi se izučil obrti, napredoval do faze, ko se v trenutkih navdiha viže kar same lepijo skupaj in ko zacepeta tudi najbolj skeptična noga.

Če bo le dovolj dima, obljublja v K4 obilo kiča, humorja in srceparajočih himn, vsekakor pa vsaj pet ur kakovostno zapravljenega časa. Pet izžrebancev, ki bodo odgovorili na nagradno vprašanje, bo kakovost preverilo brezplačno.

Cena vstopnice do polnoči je sedem evrov, pozneje deset evrov, za študente pa osem evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.