5 ogledov

Na The Subways gresta ...

The Subways Arhiv organizatorja
Kino Šiška bo v nedeljo zatresel "predkoncert" letošnjega Rock Otočca, na katerem bodo nastopili The Subways, S.A.R.S. in drugi. Dvema izžrebancema podarjamo po eno brezplačno vstopnico. Ste med njima?

Vstopnica gre v roke Vanji M. in Urški B.. Čestitamo!

S koncertom obetavne skupine Adam se bo 25. marca v Kinu Šiška pričel "predkoncert" letošnjega Rock Otočca, ki bo obenem tudi zaključek Slovenskega tedna glasbe. Sledili bodo italijanski elektro funkerji PassoGigante, ki bodo nastopili tudi na Rock Otočcu, nato pa bo oder zasedla vroča zasedb S.A.R.S.. Ta bo koncert pripeljala do vrhunca večera – v Šiško prihajajo The Subways.

The Subways so znani po svoji izredni odrski energiji in pozitivni interakciji z občinstvom. Kmalu po izidu njihovega prvenca jih je občinstvo namreč vzelo za svoje in skupina se je začela množično pojavljati na največjih festivalskih odrih. Njihov hiter vzpon zaznamujejo nastopi na najodmevnejših svetovnih festivalih, kot so Reading festival, kjer so nastopili šestkrat, Rock am Ring in Nova Rock.

Obeta se torej vroča poskočna glasbena poslastica, ki vas ob koncu tedna ne bo pustila ravnodušne.

Cena vstopnice v predprodaji znaša 18 evrov, na dan koncerta pa 23 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.