10 ogledov

Na Udar po moško gredo ...

Stand up Arhiv organizatorja
Pred dnevom žena bosta v Hali Tivoli Vid Valič in Denis Avdič z dozo smeha poskrbela za pravi Udar po moško. Štirim pripadnicam ženskega spola podarjamo po eno vstopnico. Ste med njimi?

Vstopnico za ogled predstave prejmejo Tatjana K., Mateja R., Gordana T. in Tina R. Čestitamo!

Vid Valič in Denis Avdič, ki sta po Sloveniji s svojo predstavo Udar po moško nasmejala že mnogo gledalcev, bosta v sredo, 7. marca, ob 20. uri nasmejala tudi občinstvo v Hali Tivoli.

"Kakšne izgovore imajo moški, ki so slabi v postelji? Kaj delajo policaji med službo in jih mi še plačujemo za to? Kakšne težave imajo ljudje z velikimi nosovi in kakšni so naši politiki v postelji? Vse to izveste v predstavi, ki vas zagotovo ne pusti ravnodušnih. V tej predstavi sva tako nezabavna, da bi lahko uspavala kravji stampedo. Ogled na lastno odgovornost, priporočava ga tako samskim dekletom kot tudi otrokom – v spremstvu neodgovornih staršev," vas na dozo smeha vabita Valič in Avdić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.