7 ogledov

Na vročo Crazibizo gredo ...

Crazibiza Arhiv organizatorja
Jutri bo sončno in vroče tudi v Cirkusu. V goste namreč prihajata Crazibiza, ki bosta poskrbela za neustavljivo plesno ogrevanje pred seksi žurerskim poletjem. Podarjamo pet brezplačnih vstopnic … Ste med izžrebanci?

Brezplačno vstopnico prejmejo Miha S., Andrej R., Erika K., Jan O. in Karolina T. Čestitamo!

Tandem Crazibiza sestavljata prekaljena glasbenika, studijska mojstra in didžeja, Tommyboy in Agebeat. Vse od zagona projekta pred dvema letoma krojita vrhove klubskih lestvic, njune skladbe pa so med najbolj prodajanimi na Beatportu – skratka, fanta sta ta hip med najbolj iskanimi ustvarjalci kvalitetnega housa na planetu.

O njunih gramofonskih spretnostih največ pove osvojen naslov prvakov DMC iz leta 1993, kot didžeji in založniki pa ju podpirajo tudi Deep Dish, Danny Tenaglia, Pete Tong, Roger Sanchez, Steve Lawler, Hernan Cattaneo in Sander Kleinenberg.

Nastop tandema Crazibiza v klubu Cirkus bo odlična priprava za poletne mediteranske klubske pobege, saj sta mojstra toplega housa, z obiljem vokalov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.