12 ogledov

Na zadnji Synaptic gredo ...

Mike Shannon Arhiv izvajalca
Tudi sezona sinaptičnega hedonizma in glasbenega enciklopedizma se v K4 počasi bliža h koncu … Za zadnji Synaptic s Kanadčanom Mikom Shannonom, ki bo v petek 1. junija, podarjamo pet kart. Ste med izžrebanci?

Brezplačno vstopnico prejmejo Manca L., Matic P., Mateja P., Alenka H. in Alma M. Čestitamo!

Poslednja epizoda Synaptica v Klubu K4 bo izzvenela v lesketajoče se črnih tonih kanadskega jacking micro-tech futurizma.

Mike Shannon je umetnik, ki ob boku rojakov, kot so Akufen, Jeff Milligan, Richie Hawtin, Matt Thibideau in Tim Hecker, zastopa elito čezoceanskih elektronskih glasbenikov. Narkotično zasvojljiva zmes zasvinganega housa, jazzistične lahkotnosti in hipnotičnega, zlobno mrzlega minimalizma, si je izpod Shannonovih prstov utrla pot do arhetipskih založb pametnega tehna.

Didžejem prijazno založbo Revolver je s kolegom Jeffom Milliganom oblikoval kot manifest njunega inženirskega in tehnično ambicioznega pristopa k vrtenju glasbe. Svojo platformo Cynosure je skozi leta vsesplošne minimal histerije in kloniranja s tesnim filtrom kvalitete, varno popeljal do zavidljivega statusa avtoritete, ki je trdno utemeljena naproti trendovskemu plimovanju, saj pravila igre določa sama. Preko Cynosure je Shannon s svojo kuratorsko žilico iz obskurnosti izstrelil ustvarjalce, med drugim Deadbeata,Wandlerja in Ernesta Ferreryo.

S Shannonovo substanco se bo za pultom velikega plesišča zlila preverjena Sinaptična garda - Utti, Zergon, Spliterhouse in Nitz - medtem ko bo v barskem prostoru gromko odmevala poslednja lekcija neizprosnega tehno modernizma z Luxom, Cinišo in Brtom Čutulom na čelu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.