83 ogledov

Na zlate čase v Ambasado gresta ...

Lucca Arhiv organizatorja
Zlati časi Ambasade Gavioli ne bodo minili še tako hitro. 14. aprila jo bo zasedla ekipa Fetch the Vibe, ki bo gostila večer techno, house in progresivnih klasik z žlahtno mednarodno zasedbo mojstrov. Je vstopnica vaša?

Brezplačno vstopnico prejmeta Ana U. in Klemen N. Čestitamo!

Izolski ambasadorji bodo prihodnji teden pred prvim slovenskim nastopom berlinskega glasbeno-filmskega fenomena Paula Kalkbrennerja poskrbeli za tradicionalne pomladanske kondicijske priprave v ritmih klasičnih techno, house in progresivnih setov. Za trening bodo tokrat zadolženi didžeji, ki so zaznamovali zlata leta Ambasade Gavioli.

Skozi žlahtno noč vas bo popeljal gramofonski oktet, ki ga bo za spremembo vodila predstavnica nežnejšega spola. V osrednji areni, Golden Lounge, bodo tako prah z vinila obrisali češka primadona Lucca, Petar Dundov, Psiho, Sputnik in Virgin Helena, na drugem parketu pa boste telovadili v toplejših plesnih ritmih, ki jih bodo narekovali Crazy Lemon, Joe Montana in lokalni staroborec Eddie F.

Cena vstopnice v predprodaji sicer znaša 17 evrov, na dan dogodka pa vas bo stala 20 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.