110 ogledov

Naj bordeli – prvi del

Razvpita Nana Žurnal24 main
Nekateri moški odkrito zahajajo v bordele, drugi o tem tiho sanjarijo. Ponekod so javne hiše prepovedane, drugod glavne turistične atrakcije. Daleč in čisto blizu.

Če so mestne oblasti zaprle celo Yab Yum, najrazvpitejši bordel v Amsterdamu, lahko rečemo, da se na sceni nekaj spreminja. Na kraju nekdanje pregrehe danes modni oblikovalci razstavljajo plastične lutke, ki so v izložbah nadomestile zapeljive prodajalke ljubezni. Pornoindustrija se seli v podzemlje in na internet, še vedno pa je v mnogih delih sveta čutiti utrip rdečih luči. Če ste željni drugačne avanture in vas zanima obisk kotičkov, kjer so diskretnost, razpoloženje in ponudba zajamčeni, vas bo morda zanimal opis nekaterih naj javnih hiš. Erotika in eksotika po vrstnem redu:

10. Big Sister (Praga, Češka)

Po definiciji, da ne omenjamo tradicije, je bordel kraj, kjer za seks pač plačaš. Popust je domena stalnih strank. Velika sestra pa je, da, zastonj. Za užitke vam torej ni treba odšteti niti beliča, seveda pa obstaja ''hakeljc''. Potem ko potešite strast, posnetek vašega spolnega akta predvajajo po kabelski televiziji. Velika sestra služi tako, da gledalcem na mesec zaračuna 44 dolarjev. Še preden se lahko pohvalite pred prijatelji, bodo vašo dogodivščino že ocenjevali pred zasloni. Nekateri bodo zavistni, drugi zbadljivi, vprašanje pa je, ali bo še kdo tako pogumen. Dekleta v bordelu so dobro plačana (od 4400 do 7400 $ na mesec) in so večinoma Čehinje ali Slovakinje. Uresničitev slovanskih sanj? Upamo le, da nimate strahu pred javnim nastopanjem.

Stavba, kjer je seks zastonj. ©  commons.wikimedia.org

 
9. The Site (Sydney, Avstralija)
The Site je moderen klub, v katerem boste med meseno ponudbo zagotovo našli sanjsko žensko. Če si boste poželeli ''črn afriški glamur'' ali ''vročo avstralsko blondinko'', je The Site prava lokacija za vas. Cene so standardne (?), 150 dolarjev za pol ure, 270 zelencev za celo uro.

8. FKK World (Frankfurt, Nemčija)
FKK World je hiša sredi nemških gozdov, le 25 milj oddaljena od Frankfurta. Kot mnogo drugih nemških bordelov je bil FKK World zgrajen za ameriške turiste in ameriški okus. V hiši si lahko privoščite notranje in zunanje dejavnosti, saj se lahko pohvali z bazenom, savno, erotičnim kinom in športnim barom, če na TV ravno prenašajo Super Bowl. To je tudi kotiček, ki ga velja obiskati, če želite v posebnem okolju praznovati noč čarovnic. Za posebne priložnosti so dekleta še posebno divja. Gola se namakajo v bazenu in razvnemajo občinstvo z igranjem odbojke na mivki.

Nore tajske noči © bangkokpicture

 
7. Nana (Bangkok, Tajska)
Nana (The Nana Entertainment Plaza) je ogromna jazbina razvrata v središču Bangkoka. V štirih nadstropjih se skriva kar 40 barov. Obisk Nane spada med najbolj nora doživetja nočnega življenja na Tajskem. Večina barov (vključno z G-Spot, Rock Hard in Lollipop) je go-go barov, kjer dekleta plešejo bolj ali manj razgaljena. Formalnih cen za mesene užitke ni, moški se morajo za storitev pogajati s prijateljicami noči. Če sta obe stranki zadovoljni, bo posel korektno izpeljan.

6. Bernds Saunaclub (Schieferhof, Nemčija)
The Bernds Saunaclub je tako nemški, da se na spletni strani oglašuje kot ''mati vseh klubov''. Z drugimi besedami, če boste obiskali klub, boste morda lahko izpolnili redko uresničene sanje mnogih mladih moških in seksali z MILF ("Mother I'd Like to Fuck"). Prevajali ne bomo, kar pa seveda ne pomeni, da so vsa dekleta iz hiše mamice. Najprimernejši čas za obisk je poletje, ko dekleta na vrtu postanejo nagajiva in se škropijo v otroškem bazenu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.