54 ogledov

Najbolj pohotne dežele!

Pod mehiškim soncem so tudi školjke pohotne. Žurnal24 main
Nekateri narodi postelje tresejo precej pogosteje kot drugi. Kje pa se lahko nadejate tudi popotresnih sunkov?

Glede na Durexovo raziskavo o spolnosti 53 odstotkov Američanov, 55 odstotkov Britancev in 59 odstotkov Kanadčanov seksa enkrat tedensko. Kje torej gorijo žimnice? Naslednji seznam se opira na omenjeno Durexovo raziskavo – višje kot je uvrščena dežela, več njenih prebivalcev seksa vsaj enkrat tedensko. Če ste nezadovoljni z domačimi razmerami, se lahko odpravite na krajši ali daljši izlet v opojno tujino. Lahko pa tam tudi ostanete. Na domotožje boste najbrž kmalu pozabili.

No.10 - Mehika

Bi vam prijala seksi siesta? Ljudje, polni sonca in želje po razbrzdani zabavi, živijo v Mehiki. Mehičani se že zgodaj prepustijo tangu v horizontali, česar se zaveda tudi župan glavnega mesta, zato so najstniški populaciji letos razdelili 700.000 izvodov ustrezne literature.

Vroči kotički: Čeprav je v Mehiki prostitucija prepovedana, vseeno obstajajo izjeme – npr. mesto Tijuana, kjer rdeče četrti gostoljubno čakajo na prišleke. Ustavite se v Hit up Senor Frogs, Mundo Cafe ali Safaris, če želite, da vam bo res vroče. V Acapulcu ne izpustite Palladiuma, ogromne diskoteke s še večjim erotičnim nabojem, tukaj sta še Baby Lobster Bar in Thai Bar, ki slovita po nesramežljivih dekletih. Cabo San Lucas? Obvezno morate obiskati Squid Roe, popularen plesni bar, kjer tequila teče v vedrih. Pisana Mehika skriva strast v najbolj nenavadnih odtenkih.

No.9 - Švica
Res je, Švicarji so politično nevtralni, vseeno pa imajo trdno stališče o seksu, ki bi se lahko kratko prevedlo ''daj mi več(krat)''. Poleg rednih posteljnih dejavnosti lahko Švicarji slo potešijo tudi pri prostitutkah, ki poslanstvo opravljajo legalno. Prijavljene so na policiji in plačujejo davščine. Na 1000 ljudi je bilo lani v največjem švicarskem mestu kar 11 prostitutk, kar je že precej konkurenčno Amsterdamu. Vlada na njihovo dejavnost gleda optimistično, saj naj bi se povečal BDP.

Združeni narodi. © iStockphoto

 
Vsako leto se pri prodajalkah ljubezni oglasi 350.000 Švicarjev, ki zaradi precejšnje ponudbe za storitve plačujejo manj kot pred časom. Zakonodaja je naklonjena tudi novim priseljencem iz EU, ki nudijo spolne usluge, saj za prve tri mesece ne potrebujejo delovnega dovoljenja.

Vroči kotički: V Zurichu se oglasite v Hive Baru ali Ba Ba Luju. Živahna množica vas bo vsrkala, noč vas bo pogoltnila, zaradi spominov se boste vračali.

No.8 - Španija
V deželi latino ljubimcev je seks naraven zaključek stanja stvari. Strastni in vročekrvni Španci hodijo na bikoborbe, se obmetavajo s paradižniki in se ljubijo. V Barceloni obiščite klub Baja Beach, kamor se valijo horde žensk, ki želijo videti in biti videne. Nič ne boste zgrešili, če boste vročo špansko noč preživeli v Razzmatazzu, klubu, ki je povezan še s petimi drugimi. Še več zabave? Odgovor je Ibiza. Katerikoli bar bo dober.

No.7 - Malezija
Pred svetom se ta država kaže kot precej konzervativna. Pred časom so denimo imeli razpravo, ali naj bo izobraževanje o spolnosti del šolskega programa, ali ne. Kakorkoli, resnica se skriva za zaprtimi vrati. Malezijci na vse pretege skačejo po posteljah. Občasno s tem seznanijo tudi mednarodno javnost, kot npr. v primeru malezijskega ministra za zdravje, ki je moral letos odstopiti zaradi domačih vročih posnetkov.

Vroči kotički: V glavnem mestu Kuala Lumpur zabava čaka v naslednjih barih in klubih: Aloha, Poppy Bar, Rum Jungle … Če imate v mislih avanturo v malce 'posebnem stilu', potem je Beach Club prava izbira. Spoznati dekle je tam precej drago, a vredno slehernega beliča.

Švicarka? Italijanka. © iStockphoto

 
 

Preberite še:

No.6 - Italija
Še ena latino država na seznamu ni presenečenje. Italijani živijo 'la dolce vita' (sladko življenje) in se radujejo vsakdana tudi v starejših letih. Vsaj tako pravijo nekatere ankete.

Vroči kotički: V Firencah poleg vseh umetniških lepot ne pozabite na Red Garter, klasičen ameriški bar z mednarodnim slovesom, vaša druga izbira naj bo klub Moyo. V Milanu se lahko strastnih srečanj nadejate v Propagandi, ogromnem nočnem klubu, The Shocking Club pa že z imenom oznanja nore tematske noči. V Rimu obiščite Drunken Ship in ne pozabite, da se v Rimu obnaša tako kot se Rimljani.

Kateri narodi pa so zares najbolj pohotni? Nadaljevanje sledi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.