3 ogledov

Nespodobne so bolj zanimive

Nagajivka. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Če lepa dekleta ljubijo barabe, imajo tudi nespodobne punce v moških očeh nekaj prednosti.

Če ste se kdaj spraševali, zakaj je tista prostaška kolegica s kričečim ličilom vedno obdana s tropom moških, ki kar tekmujejo, kdo bo v njeni družbi bolj opolzek in kdo bo povedal bolj kosmato šalo, je možnih odgovorov kar nekaj. Moški so namreč skrajno preprosti, ko gre za ljubezen.

1. Moški mislijo, da so nespodobne punce boljše v postelji. Ne glede na to, da to ne drži, se zdi moškim povezava logična. Po njihovem mnenju nespodobna pomeni tudi izkušena, izkušene pa so vedno cenjene. Samo poglejte zaposlitvene oglase.

2. Nespodobne punce se smejejo tudi tistim najbolj vulgarnim šalam. Še več, celo pripovedujejo jih. Priznati je treba, da ima takšna ženska svojevrsten šarm. Drznost v besedah obljublja nekaj več tudi med rjuhami. Že šala iz njenih ust je umazano zapeljevanje.

3. Moški mislijo, da so nespodobne punce manj zahtevne. Razen v postelji, seveda.

4. Nespodobna punca se ne bo jezila, če je on popil preveč. Raje se mu bo pridružila. To je tisto, kar pogreša večina moških. Pa ne gre za pijačo, ampak za skupno predajanje radoživim grehom.  

5. Nespodobna punca se ne boji poskusiti kaj novega. Vsi vemo, da so pustolovci spreminjali svet in odkrivali nove celine. In bili po uspelih podvigih slavljeni in čaščeni.

6. Nespodobne punce se pogosteje prepirajo. Pa tudi hitreje pomirijo. Najpogosteje v postelji.

7. Pri nespodobnih puncah je vključen dejavnik presenečenja. Moški nikoli ni prepričan, kdaj ga bo spravila v neprijeten položaj, pa tudi kakšen prijeten in povsem nenadejan.

8. Nespodobne punce so videti manj izbirčne. Čeprav so mogoče le bolj živahne. Pri moških šteje vsak nasmeh.

9. Nespodobna punca ima nespodobne predloge.

10. Nespodobni punci ni nerodno, tudi če ima nerodnega moškega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.