5 ogledov

Po 39 stopnicah bosta hodili ...

Slavni na premieri 39 stopnic
1/90
Marko Ocepek
Če bi si Alfred Hitchcock v petek, 20. januarja, v Špas Teatru v Mengšu ogledal premiero komične gledališke kriminalke, bi zagotovo "umrl" od smeha. Zakaj, predstava je v smeh spravila slovenske estradnike, mi pa bomo vas, saj podarjamo dve vstopnici za predstavo, ki jo bodo v Špasu vnovič uprizorili 28. januarja. Ste med izžrebancema?

39 stopnic si bosta brezplačno ogledali Živa Banfi in Ivanka Peterneli. Čestitamo!

Komedija, ki je na premieri nasmejala kopico slovenskih estradnikov, združuje najboljše od filma, romana in gledališča ter mojstrsko prepleta žanre z igralci (Uroš Smolej, Nataša Tič Ralijan, Gojmir Lešnjak Gojc, Primož Ekart), ki prinašajo na oder svežino z originalno, zabavno in zelo duhovito gledališko verzijo klasike, stare skoraj sto let.

Richar Hannay se znajde v situaciji, ko nedolžen beži pred policijo, ki je prepričana, da je morilec, ter pred tujimi agenti, ki jih želi razkrinkati in rešiti državo pred skrivnostno organizacijo.

Dirjajoči vlak, dirkanje avtomobilov, strmoglavljenje letala, lisice, manjkajoči prsti, špijoni in malo staromodne romance ga spremljajo na v tej vratolomni vohunski dogodivščini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.