Pod streho
5991 ogledov

Jeff Bridges je prijateljico Oprah olajšal za sedem milijonov dolarjev

Oprah in Jeff Bridges
1/14
The Real Deal
Super bogati zvezdniki že več kot desetletje svoj denar vlagajo v nakup prestižnih nepremičnin. Kupujejo razkošne vile, ranče in celo otoke.

Ena od zbirateljic razkošnih hiš in posesti je tudi Oprah Winfrey, ki ima, potem ko je nedavno prodala hiši v Chicagu in Atlanti, v lasti vsaj še šest drugih domovanj. Hiše ima med drugim na Mauiu, v Washingtonu in smučarsko kočo v Koloradu. 

K njim je pravkar dodala še eno. Od svojega igralskega kolega Jeffa Bridgesa je kupila posestvo v Montecitu v bližini Santa Barbare. Čeprav ji je bilo posestvo všeč, tam ima že dve drugi hiši, in denar seveda ni vprašanje, pa je počakala, da je Bridges znižal ceno, iz prvotnih 7,495 na 6,85 milijona dolarjev, kar je nekaj več kot šest milijonov evrov. Bridges pri tem očitno ni zaslužil nič, saj je za natančno ta znesek posestvo pred petimi leti kupil. 

Hiša Oprah | Avtor: Profimedia Profimedia
Oprah ima zdaj samo v Montecitu tri hiše, med katerimi je tudi njen glavni dom, imenuje ga obljubljena dežela, ki se razteza na neverjetnih 16 hektarih, skupaj pa so vredni dobrih 81 milijonov evrov. 

Hiša, ki jo je pravkar kupila, meri približno 330 kvadratnih metrov, ima dve spalnici, tri kopalnice, je bila zgrajena leta 1919 v španskem kolonialnem slogu, značilnem za tisti čas, obdaja pa jo nekaj več kot 1,6 hektara urejenega vrta. 

Čeprav je bila večkrat obnovljena in posodobljena, so še vedno ohranjena prvotna okna, vrata, masivne lesene talne obloge in pet kaminov. Hiša je zaradi visokih stropov, velikih oken in steklenih vrat izjemno svetla, prav vsi prostori pa imajo neposreden izhod na bujne vrtove. 

Ne spreglejte galerije fotografij posestva.

Komentarjev 3
  • wingspan15 14:04 20.november 2019.

    Ženska leta prodaja meglo zavito v t.i. duhovnost, globino, pravičnost, dobrodelnost. Že s samo svojo pojavo, na račun lahkovernih,služi miljone dolarjev. Pri njenem načinu življena pa pokaže svojo pogoltnost. Daleč od tega, da bi živela, kar pridiga. No vseeno ji ...prikaži več tudi velik space shuttke, kot ga je navedel zgornji komentator, ne bo pomagal prenesti njenih hiš in bogastva v onstranstvo.

  • perhan63 13:46 20.november 2019.

    zamurska posla

  • Kim Deedee 12:10 20.november 2019.

    Baba bo potrebovala kar velik space shuttle da bo tole ponesla s seboj v smrt. Požrešnost.