Pod streho > Nepremičnine
55966 ogledov

Neverjetno: Prodajajo "garsonjero" brez sten, oken in vrat

Oglas za nepremičnino nepremicnine.net
Za povrh je v njej vkopana plinska cisterna.

Da je povpraševanje po nepremičninah v Sloveniji res rekordno, vsakodnevno dokazujejo tudi oglasi, v katerih prodajalci po zasoljenih cenah prodajajo dele kleti, miniaturne, stare garsonjere in stanovanja brez oken.

garsonjera Cene nepremičnin Pod streho Več kot 11.000 evrov za kvadrat stare garsonjere

A prodajalec "garsonjere" v Novi vasi (mestna četrt Maribora) je ubral drugačen pristop. 28,8 kvadratnih metrov veliko površino, ki naj bi bila neizdelano stanovanje v tretji gradbeni fazi, prodaja za 13 tisočakov in pol.

Za povrh je v tla "garsonjere", kot jo je prodajalec sam poimenoval, vkopana plinska cisterna, ki je namenjena ostalim stanovalcem. Cisterno bi bilo treba, tako prodajalec, po nakupu prestaviti izven stavbe na zelenico, ki je v lasti Mestne občine Maribor. Ob tem dodaja, da ima nepremičnina lasten vhod in ni obremenjena s hipoteko, do nje pa vodijo tudi elektrika, voda, kanalizacija in optika.

"Prodajna cena je zadnja in se ne pogajam o nižji ceni," v oglasu sklene prodajalec.

Oglas za nepremičnino | Avtor: nepremicnine.net nepremicnine.net

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 14
  • sandi76 08:53 14.april 2022.

    Nič takega. Očitno je vse možno, inšpekcija pa ne ukrepa. Corwin na primer že dolgo časa v Kvartetu prodaja enoinpolsobna stanovanja , v katerem ni nikjer tistega kabineta, niti sten, niti vrat. Prodajajo samo možnost - če je sploh mogoče. ...prikaži več. Ker inšpekcija ne ukrepa, lahko prodajalci prodajajo mačka v žaklju !

  • Avatar karjola
    karjola 06:40 14.april 2022.

    plin bo polnil kar s prdci

  • tlacan 23:37 13.april 2022.

    A plin pa ima zastonj to stanovanje?