Pod streho > Nepremičnine
77498 ogledov

Najemodajalec: "Želim, da je stanovanje vsak drugi vikend v mesecu prosto"

Stanovanje Nepremičnine.net/prt.scr
Garsonjera, ki je v resnici le soba. Za povrh bi jo občasno uporabljal tudi najemodajalec.

"V Kopru, Semedela, oddam stanovanje študentki ali študentu od 1. 10. 2022 do 20. 6. 2023. Predmet oddaje je prostorna, svetla soba, povezana s kuhinjo, kopalnica in hodnik v skupni izmeri cca. 35m2, v sicer dvosobnem stanovanju," je na portalu Nepremičnine.net zapisal najemodajalec, ki sicer oglašuje, da oddaja garsonjero, ne sobo. In to za neverjetnih 450 evrov na mesec. 

Stanovanju sicer pripada parkirno mesto, oddaljenost od centra Kopra je cca. 10 minut. Stanovanje je na novo obnovljeno in v celoti opremljeno, je navedel najemodajalec.

Pogoji za oddajo pa na tej točki postanejo zares neverjetni. "Želim, da je stanovanje vsak drugi vikend v mesecu in med prvomajskimi prazniki prosto oseb, ker ga takrat želim uporabljati zase. Idealno je za eno študentko ali študenta, ki želi v miru in udobno študirati in živeti, hkrati pa vsak drugi vikend obiskati starše," zahteva. V tem času oglas na portalu ni več viden, kar najverjetneje pomeni, da mu je "garsonjero" kljub vsem pogojem uspelo oddati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by domozlom (@domozlom)

Kot smo že poročali v članku Minimalna plača ni niti za najemnino, je letos najemnina za stanovanje skoraj 25 odstotkov dražja kot lani in za kar 40 odstotkov dražja kot pred sedmimi leti. Trend bo očitno prisoten še nekaj časa, dokazujejo tovrstni oglasi.

dezurni@styria-media.si

stanovanjski blok Slovenija Pod streho Cene podrle rekord, to sledi ...
Komentarjev 8
  • Avatar luckyss
    luckyss 11:00 04.september 2022.

    V oglasu ne vidim nič spornega...Saj ni napisal, da naj mu del najemnine plača študentka v naturalijah, kot to mnogi "dajo vedeti", sicer raje ustno kot pisno ;)..

  • jakec1575 10:40 04.september 2022.

    Ta je bil vsaj posten in vse napisal ze v oglasu. Mnogi to pocnejo na licu mesta

  • Boschtjan Zupanchich 10:05 04.september 2022.

    Tak zdajšnji trend draginje se Bo nadaljeval vse do Popolnega Razpada Globalnega monetarnega sistema !!! ! !!!

Sorodne novice