Pod streho > Nepremičnine
10074 ogledov

Velika sprememba na nepremičninskem portalu nepremicnine.net

Nakup nepremičnine Profimedia
Leta 1999 ustanovljeni spletni portal je do danes postal vodilni nepremičninski portal v Sloveniji in tudi ena najbolj obiskanih spletnih strani v državi. Zdaj je pred veliko spremembo.

Največji slovenski nepremičninski portal Nepremicnine.net je dobil tuje solastnike. Podjetje Real Web, ki ima v lasti vodilne nepremičninske portale v več evropskih državah, je namreč prevzelo 60-odstotni lastniški delež v istoimenskem podjetju. Preostali delež bodo po poročanju spletnega portala Siol ohranili njegovi ustanovitelji.

Meja med Hrvaško in Slovenijo mejni prehod Slovenija Luknja v zakonodaji, ki jo lahko izkorišča 300 tisoč Slovencev

Leta 1999 ustanovljeni spletni portal je do danes postal vodilni nepremičninski portal v Sloveniji in tudi ena najbolj obiskanih spletnih strani v državi. Vsak mesec ga obišče okoli 800.000 obiskovalcev. Portal vključuje tudi nekaj drugih spletnih mest, povezanih z nepremičninami.

Prevzem portala Nepremicnine.net - vrednosti posla v podjetjih ne razkrivajo - krepi prisotnost mednarodne skupine Indomio, ki sodi pod okrilje podjetja Real Web, v Evropi. Skupina vključuje tudi največji nepremičninski medij v Italiji Immobiliare.it in največji nepremičninski medij v Grčiji Spitogatos.gr.

Blok Slovenija Cene stanovanj in hiš poskočile

Slovenija 15.01.2014 stavba, stavbe v Ljubljani, nepremicnine, stanovanja, stano | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Soustanovitelj in izvršni direktor Nepremicnine.net Primož Jazbec je za Siol dejal, da jim sodelovanje s skupino Indomio pomeni strateško priložnost, saj jim zagotavlja pomembno tehnološko znanje za razvoj poslovanja. "To zagotavlja tudi dolgoročno rast kot rezultat najmočnejšega pozicioniranja v preostalih državah EU," je dodal.

nepremičnine Stanovanja in hiše Pod streho Te nepremičnine so se v enem letu podražile skoraj za četrtino

Soustanovitelj portala Immobiliare.it Silvio Pagliani je dejal, da Jazbeca in Aleša Ravnikarja, soustanovitelja portala, poznajo že nekaj let in so navdušeni nad začetkom sodelovanja z njima. "To sodelovanje nam omogoča, da še naprej gradimo vodilno nepremičninsko platformo v več državah Evrope," je izpostavil.

Po besedah soustanovitelja in izvršnega direktorja Spitogatos.gr Dimitris Melachroinos bo skupna blagovna znamka zahvaljujoč skupni tehnologiji še bolj prepoznavna.

Nepremičnine Davki Pod streho Novi predlog: nižji davki pri prodaji in oddajanju nepremičnin

Združevanje nepremičninskih portalov je v zadnjih letih pogosto, saj podjetja izkoriščajo prednosti skupne tehnologije in združevanja nepremičninskih podatkovnih baz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.