Pod streho > Varčna hiša
1976 ogledov

Tako lahko za praznike prihranite pri elektriki

Božične lučke Žurnal24 main
Praznični čas se vztrajno bliža in kmalu bo napočil trenutek, ko bomo okrasili celotni dom. Za prihranek pri elektriki je dober nakup LED baterijske lučke.

Lučke in drugi svetleči božični okraski so že na voljo v trgovinah in večina ljubiteljev prazničnega časa že množično sega po njih. Izbira okraskov je vsako leto večja, zato lahko najdemo lučke v različnih barvah in oblikah.

Kakor so lepe, so LED lučke tudi ugodne

Najboljša izbira za praznično okrasitev so LED lučke, ki porabijo najmanj energije, največ privarčujejo tiste, ki delajo na baterije. Kakovostne baterije, ki napajajo LED lučke, zdržijo čez celo božično sezono in so poleg svoje cenovne ugodnosti tudi zelo uporabne. Za te lučke namreč ne potrebujete vtičnice, kabli pa so običajno zelo tanki.

Njihova moč je včasih šibkejša od lučk, ki se napajajo neposredno iz vtičnice, vendar svetijo zadosti, da ustvarijo prijetno praznično vzdušje. Prav tako je tveganje za nesreče pri teh lučkah zelo nizko, saj delujejo na nizki napetosti, zaradi česar je požar oziroma kratek stik skoraj nemogoč.

Z njimi je preprosto delati, prav tako lahko del z baterijami skrijete med veje božičnega drevesa, da je kabel tako manj viden. Svoj dom lahko okrasite še preden so smreke postavljene, tako bo praznični čas trajal še dlje. 

Seveda je najbolje uporabiti baterije, ki jih lahko znova napolnite, tako ob koncu praznične sezone ne boste imeli nepotrebnih nevarnih odpadkov. 

plesen Pod streho Pod streho Se je spet pojavila plesen? To je edina prava rešitev
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.