Popotnik
233 ogledov

Kam na treking pri nas?

Zivljenje 05.09.13, treking, rekreacija, foto: iska adventure iska adventure
Za treking ne potrebujete posebne opreme, le kakovostno obutev in primerno obleko. Bi šli čez drn in strn po slovenskih gozdovih, čez reke in skozi doline?

Prijetno vreme je treba izkoristiti, lahko tudi tako, da se odpravite na treking in odkrijete skrite kotičke domačih naravnih lepot. Na zahtevnejše poti se začetniki raje odpravite organizirano. Ponudnikov trekinga je pri nas kar veliko.

Cene za kakovostno izveden in strokovno voden treking se začnejo pri 50 evrih na osebo (enodnevni treking), zahtevni večdnevni trekingi pa lahko dosežejo ceno nekaj sto evrov. Cene po navadi vključujejo prav vse, vaša skrb sta le ustrezna oprema in dovolj dobra kondicija.

Po poteh dediščine

Iška Adventure ponuja raznolike in zanimive programe trekinga, izpostavili bi predvsem tematski treking, ki vas lahko popelje po sledeh druge svetovne vojne ali mimo ostankov etnološke in kulturne zgodovinske dediščine. Ponujajo tudi romarski treking in treking kolin.

Večdnevno za vzdržljive

Pri Humanfish Holidays so pripravili večdnevne trekinge po najvišjih slovenskih vrhovih (Julijske Alpe, Karavanke, Triglavski narodni park), kot novost pa predstavljajo fotografski treking.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.