Popotnik
5175 ogledov

Kotički, ki so postali obljudeni zaradi Instagrama

Zelenci Shutterstock
Neverjetno, kakšno moč imajo danes družbena omrežja, kajne?

Danes ima večina mladih Instagram in vedno bolj je 'moderno' raziskovanje naše male, a čudovite Slovenije. In prav tu je Instagram izjemno priročen. "Kam ta vikend?" je eno glavni vprašanj mladih družin, skupin prijateljev ali mladih zaljubljencev. "Pojdimo tja, kjer je bila Anja prejšnji teden! Čudovito je, čakaj, poiščem!" in tako ... Zgodba zaključena. Idej za izlete je na tem družbenem omrežju kar nekaj. 

Nekaj pa je takšnih kotičkov v Sloveniji, ki so, sodeč po objavah ljudi, še posebej privlačni. Na primer Zelenci ... Sodeč po spremljanju Instagrama zadnjih nekaj mesecev se zdi, da so mali, čudoviti kotiček obiskali že vsi. Če se vam Zelenci zdijo predaleč, je dobra ideja le kavica in jagode ob zajezeno jezeru Save Trboje. Nina Šušnjara se je pogumna razgalila in se sredi mrzle zime ogrela v bazenu Klavevž, lahko pa se na krajši sprehod odpravite na Podpeško jezero ... Idej je kar nekaj.

Spodaj objavljamo še ostale magične kotičke, ki so nas očarali na Instagramu.

 

A post shared by Slovenia (@igslovenia) on

 

A post shared by Slovenia (@igslovenia) on

 

A post shared by sLOVEnija (@nasvetzaizlet) on

 

A post shared by sLOVEnija (@nasvetzaizlet) on

 

A post shared by Colnarna Trboje (@colnarnatrboje) on

 

A post shared by Nina Susnjara (@ninasusnjara) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.