Popotnik
7930 ogledov

Preverili smo cene nekaterih mobilnih hišic v najvišji sezoni

arhiv Kamping Bela krajina
1/6
Če niste ljubitelj šotorov, prikolic ali avtodomov, lahko izberete dopust v mobilni hišici. Koliko vas bo stal?

Poiskali smo informacije, kje in za koliko denarja lahko to poletje počitnikujete v mobilnih hišicah v priljubljenih kampih po Sloveniji. Za informacije smo prosili več priljubljenih kampov, objavljamo podatke tistih, ki so nam odgovorili. 

1. Kamp Bela krajina

V kampu Bela krajina v Podzemlju na čudoviti lokaciji ob reki Kolpi ponujajo dva tipa hišk, večje »Comfort« za večje družine ali družbo do osem oseb, ter manjše »Suite« za pare ali manjše družine.

Vse hiške so par korakov oddaljene od Kolpe, opremljene s kuhinjo in kopalnico, teraso z vrtnim pohištvom in žarom. Imajo parkirni prostor, Wi-fi, TV in klimo. Dovoljeni so hišni ljubljenčki. Cene se gibljejo, odvisno od tipa hišk, od 32 do 50 evrov na osebo v najvišji sezoni.

arhiv Kamping Bela krajina | Avtor:

2. Kamp Menina

V kampu Menina ob reki Savinji lahko rezervirate mobilne hiške, njihova cena je v najvišji sezoni za štiri osebe 145 evrov na noč. V ponudbi imajo tri tipe mobilnih hišk. Mobilna hiška L je namenjena štirim osebam in ima dve spalnici, kopalnico, kuhinjo, jedilnico/dnevno sobo in pokrito teraso. Vsaka terasa je opremljena še z zunanjo kuhinjo, žarom in parkirnim prostorom.

Mobilna hiška XL je namenjena šestim osebam. Te imajo tri spalnice plus vse ostale že naštete prostore in dodatke. Pred kratkim so pridobili tudi luksuzno mobilno hiško XL. Ta ima televizijo, Bluetooth ozvočenje in celo talno gretje, ki omogoča, da se lahko nastanitev oddaja tudi v zimskih mesecih.

arhiv kampa Menina | Avtor:

3. Kamp Danica

Kamp Danica leži na obrobju Bohinjske Bistrice in nedaleč od Bohinjskega jezera. Tam v ponudbi nimajo mobilnih hišk, imajo pa namestitev v samostojni Koči Stan, ki sprejme le dve osebi (lahko z majhnim otrokom), in tudi namestitev v Gostišču Danica.

Cena najema koče Stan znaša 126 evrov na dan in vključuje namestitev, brez turistične takse in prijave. Koča, primerna za dve osebi, ponazarja tradicionalne stane, preproste pastirske koče na Bohinjskih planinah. Oprema na sodoben način izraža bohinjsko domačnost, ki jo med drugim ustvarjajo tekstilni izdelki s certifikatom Bohinjsko. Koča ima tudi manjšo čajno kuhinjo, sanitarije pa so gostom koče na voljo v sanitarnem bloku kampa.

Gostinsko ponudbo, ki temelji na lokalnih okusih Bohinja, so nadgradili z nastanitvenimi kapacitetami. Na voljo je sedem namestitvenih enot, ki pripovedujejo vsaka svojo zgodbo o bohinjski tradiciji, kulturi in naravi. Cena najema sobe z zajtrkom znaša v  največji sobi 172 evrov noč, brez takse in prijavnine.

arhiv Kamp Danica | Avtor:

4. Letovišče Adria

Letovišče Adria v Ankaranu ponuja več različnih tipov mobilnih hišic. Cena je od 159  evrov dalje na dan za štiri osebe v najvišji sezoni. Vse mobilne hišice se nahajajo v bližini morja, oddaljene so le 10 do 100 metrov od obale. Nudijo klimatsko hlajenje oziroma ogrevanje, pomivalni stroj, mikrovalovno pečico, opremljeno kuhinjo, posteljnino in brisače, končno čiščenje, wifi in parkirni prostor.

Mobilne hišice Premium predstavljajo novost od leta 2021, vsako sezono še dopolnjujemo njihovo ponudbo in večajo kapaciteto visokokakovostnih mobilnih hišic. So idealna namestitev za goste, ki si želijo samostojnosti in udobnega bivanja v naravi. Primerne so za do šest oseb. Vse hišice imajo prostorno teraso z vrtno garnituro in do tri ločene spalnice. Idealne so za večje družine ali družbe.

arhiv Adria Ankaran | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.