Popotnik
15047 ogledov

Prihodnji teden odpirajo novo, ogromno drsališče

Drsališče v Portorožu
1/3
Občina Piran
600 kvadratnih metrov veliko drsališče je od morja oddaljeno le dva metra.

V skladišču soli Grando bo Občina Piran naslednjo sredo, 15. 12., odprla daleč največje novoletno drsališče na Obali in najverjetneje drugo največje v Sloveniji. Veliko je kar 600 kvadratnih metrov, pokrito, tako da tudi v slabih vremenskih razmerah obratuje nemoteno, od morja pa je oddaljeno le dva metra.

Kot pravijo, dela potekajo skladno z načrti, hladilni sistem je že nameščen, strojna oprema pa sestavljena. Kmalu bodo namestili še varovalno ograjo in začeli s pripravo ledene ploskve.

Od ponedeljka do petka bo odprto od 12.00-20.00, ob sobotah, praznikih in šolskih počitnicah od 10.00.-21.00, ob nedeljah pa od 10.00-18.00. Zadnji vstop bo omogočen uro pred iztekom obratovalnega časa. Za uro drsanja boste odšteli dva evra, za otroke pa bo drsanje brezplačno. Za izposojo drsalk boste odšteli en evro na uro.

Vsi obiskovalci bodo morali ob vstopu izpolnjevati pogoj PCT.

60 metrov dolgo drsališče so si včeraj ogledali tudi išpektorji na podlagi anonimne prijave, so povedali na občini. "Glede na njihove ugotovitve, da potekajo dela skladno s predpisi, si lahko mislimo, da bodo tudi oni z navdušenjem že v kratkem preizkusili največjo ledeno ploskev na Primorskem," so se pošalili in na novo drsališče povabili vse, "vključno z anonimnim prijaviteljem".

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Likkastella
    Likkastella 23:58 10.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m