Popotnik
58 ogledov

Svetovni vikend welnessa letos tudi pri nas

Kopanje v bazenu
Iz Slovesnke turistične organizacije (STO) so sporočili, da bodo nekatera slovenska naravna zdravilišča letos prvič aktivno sodelovala pri obeleževanju svetovnega vikenda wellnessa – World Wellness Weekend, ki bo 21. in 22. septembra.

"Letos bo že tretjič zapored potekala globalna prireditev World Wellness Weekend, katerega namen je promocija wellnessa v vseh pojavnih oblikah. Z rednim gibanjem in uporabo različnih wellness storitev lahko bistveno pripomoremo ne samo k boljšemu počutju, temveč predvsem k zdravju in tako preprečimo številne bolezni," opisujejo pri STO.

Vse to ponujajo slovenska naravna zdravilišča, katerih glavna prednost je tudi souporaba naravnih zdravilnih dejavnikov, kot so termalne in termo-mineralne vode, morska voda, solinsko blato, blatne obloge, šota, klima in drugi.

STO

V sklopu svetovnega vikenda vellnessa bo več kot 2.000 zdravilišč, salonov, joga studiev, fitnes klubov in športnih društev v 100 državah odpirlo vrata in vabilo k brezplačnemu odkrivanju bogate wellnes ponudbe. Več o vključenih termah in ponudbah najdete na uradni strani TUKAJ

Posebne programe za ta konec tedna so pripravili Terme Ptuj, Terme 3000 – Moravske Toplice, Terme Dobrna in Terme Olimia. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.