Popotnik
3759 ogledov

Tako lepega posnetka Bohinja še niste videli

Bohinj Mesmerized
Ljubitelji narave, fotografije in kamere so ustvarili čudoviti posnetek Bohinja.

Letošnja zima je malce ponagajala, a ko boste videli spodnji video, vam ne bo žal, da vas je tako dolgo zeblo. Trije Hrvati (Alen Tkalčec, Petar Krešimir Furjan and Arijana Tkalčec) ustvarjajo ekipo z imenom Mesmerized.

"Smo snemalci in fotografi, ki ljubijo naravo. Pred kakšnim letom smo obiskali Gorski kotar in se odločili, da izlet posnamemo. Video je postal znan, zato smo se odločili, da bomo naše izlete redno snemali. združili smo dve strasti: potovanje in ustvarjanje videoposnetkov," je za Žurnal24 povedala Arijana.

We're videographers and photographers. We started doing this 1 year ago when we spontaneously went on a trip to Goski kotar and decided to film it. That video became very famous on the Internet so we decided we can do that every time. That way we combine our two loves, travel and creating content (shooting). 

Na svojih družbenih omrežjih objavljajo čudovite fotografije in videe, v katerih predstavljajo različne destinacije po Evropi. Tokrat so se s svojim izdelkom poklonili največjemu slovenskemu jezeru Bohinj, obiskali pa so tudi slap Savice in korita Mostnice.

"Vreme žal ni bilo na naši strani, saj je bilo vsak dan megleno, poleg tega pa so bile določene lokacije nedostopne zaradi snega in ker nismo imeli prave opreme. A nekako smo vseeno uspeli prikazati to čudovito naravo in okoli, ki nas je obdajala," so zapisali v sporočilu za javnost.

Komentarjev 1
  • McClain 16:18 10.april 2018.

    nooooo, sam tole ni pa nič posebnega. Celo rahlo bedna mašila za tak potencial kot je Bohinj in okolica. Če si ne bi drona kupili bi bilo pa itak čist amatersko.