Popotnik
1999 ogledov

V Postojnski jami padel nov, neverjeten rekord!

Postojnska jama Postojnska jama
V šestih dneh je turistično znamenitost obiskalo kar 40.000 obiskovalcev oziroma 38 odstotkov več kot v enakem obdobju lani, so sporočili iz Parka Postojnska jama.

Nov rekord so tako podrli še pred uradnim začetkom sezone, kar pri vodilnih že vzbuja optimizem. "Sezona zna biti izjemna. Pripravljamo se, da avgusta ne bomo jamrali, da je turistov preveč. Gostov ni nikoli preveč, slaba je lahko le skrb zanje," je dogodek komentiral predsednik upravnega odbora družbe Postojnska jama Marjan Batagelj.

Sicer podiranje rekordov v Parku Postojnska jama ni nič novega, za kar so v družbi prepričani, da je posledica dobrega dela z gosti, izjemnih lepot Postojnske jame in Predjamskega gradu, predvsem pa strateške usmeritve, da turistično ponudbo tržijo kot celoto. Po njihovih besedah ta rekord predstavlja tudi dobro napoved za slovenski turizem, saj Postojnska jama že desetletja predstavlja barometer turizma za ta del Evrope.

Postojnska jama osvežitev Popotnik Zdaj je Postojnska jama še lepša! Poglejte, kako so jo 'osvežili'

Ob vsem tem v Parku Postojnska jama ugotavljajo, da Park postaja vse bolj priljubljena končna izletniška točka in ne več le postojanka na poti do morja. Razlog za to vidijo v velikem številu atrakcij, ki so na voljo obiskovalcem parka. K vse večji priljubljenosti Parka Postojnska jama pa je prispevalo tudi lanskoletno odprtje Hotela Jama, so še zapisali v sporočilu.

Komentarjev 4
 • ginko 23:00 05.maj 2018.

  Postojnska jama v rdečem sistemu je bila kamuflaža UDBE za krajo denarja od turizma, v sklopu prikritega centra mafijske združbe za prisluškovanje telekomunikacijskih zvez.

 • ode 18:36 04.maj 2018.

  S Postonjsko jamo, kot tudi z nekaterimi drugimi državnimi podjetji, npr Direkcijo za PTT promet (sedanja Pošta Slovenije in Telekom Slovenije, podjetjem Snežnik itd itd, je upravljala in izčrpavala UDV - Uprava državne varnosti ali po srbsko, UDB

 • Avatar Leon
  Leon 14:15 03.maj 2018.

  ČESTITKE g. BATAGELJU ! Zanimiva je zgodba o postojnski jami pred Batageljem in zdaj ? Kje in kdo so vsi tisti (35) imenovani direktorji , upravni in nadzorni sveti ,ki so zapravili ugled in dobiček Postojnske jame v 40 letih ...prikaži večtih ? Nikjer ni podatkov ,še WWW jih ne najde !