9 ogledov

Prijateljice in dojke

Je res možno, da dojke tako fantastično stojijo same od sebe? Žurnal24 main
Estetske operacije imajo veliko zagovornikov. Nekateri odkrito priznavajo, da so si popravili to in ono, drugi so bolj tihi.

Morda želijo, da javnost ugiba, ali je res možno, da dojke tako fantastično stojijo same od sebe, ali pa jih je imel v delu zares zelo spreten kirurg? Te njihove skrivalnice so zanimive. Pred sabo resnice ne moreš skriti, kaj pa pred sosedo? Seveda gre pri estetskih operacijah za povrnjen ali povečan občutek notranjega zadovoljstva in ni prijetno poslušati zavistnih in zlobnih jezikov tistih, ki bi imeli, vendar si ne upajo, ali preprosto še nimajo dovolj pod palcem. Zagotovo pa ima kakšna zvezda zaradi omenjenih skrivalnic nekaj medijske pozornosti več in posledično malce bolj polno denarnico. Če posameznika nekaj osreči in pri tem ne škoduje drugemu, sicer ni razloga, da bi mu šteli obiske pri plastičarju, vendar ima tovrstna praksa tudi kopico nasprotnikov. Res je, telo slehernega posameznika je tempelj, in sleherna obrazna črta ali od joka poglobljena guba ima svojo zgodbo. Če jih izbrišeš, izbrišeš lastno zgodovino, pravijo. Toda ker je zgodovina učiteljica življenja, učne ure pogosto niso bile nič kaj prijetne in marsikdo težko govori o "starih dobrih časih". Tudi kadar ob vrčku piva modruje s pajdaši iz mladosti. Sicer pa je tako, da je sleherni nanos pudra, sleherni kričeče nalakiran noht ali poudarjena trepalnica manjši estetski poseg, ki si ga je privoščila že čisto vsaka ženska na planetu. Resda začasen in resda ne gre za poseg v tkiva, vendar tudi nenehen nanos raznih kemičnih sestavin prav gotovo ne deluje najbolj blagodejno na kožo.

Drži tudi naslednje: če ima ženska z obrazom skladen nos, je na prvi pogled bolj zapeljiva kot "grbavka". Toda dolgoročno – že po nekaj minutah pogovora – je pomembneje, katera od njiju se počuti bolj seksi. Lahko je kljukasta čarovnica, a moški znajo ceniti zdravo žensko samozavest. Kaj pa prave in umetne dojke? Poročena prijateljica je obljubila, da jih bom lahko po operaciji potipal, takšno prijateljstvo pa je več vredno od še tako velikega joška. Tudi če ostane pri besedah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.