Projekti
1 ogledov

Bormio je težji – zmorete izziv?

Bormio čaka na najhitrejše! Nasvet: trenirajte v vseh pogojih, saj nikoli ne ves Žurnal24 main
V kvalifikacijah za Bormio vodi tekmovalec MiranER s časom 1:52,278. Tik za petami z dvema desetinkama zaostanka mu je Dijablo. Kdo bo zmagovalec druge tekme spletne igre Ski Challenge?

Lestvica najboljših tekmovalcev v kvalifikacijah za Bormio je tesna kot še nikoli. Razlika med prvouvrščenim in 100. mestom je vsega dve sekundi! Če želite biti med prvimi stotimi Slovenci, morate torej voziti vsaj 1:54,716!

Če druge proge v igri Ski Challenge, Bormia, še niste preizkusili, lahko to storite povsem preprosto. Ob prvem zagonu se vam bo igra povezala v splet in samodejno prenesla novo progo, ki jo potem izberete v nastavitvah. Tekma v Bormiu se bo začela 28. decembra. Torej imate še nekaj časa, da se nanjo kvalificirate. Nasvet strokovnjakov: eksperimentirajte z lastnostmi smuči. Najhitrejše smučke niso vedno najboljše! Trenirajte tudi v vseh vremenskih razmerah. Kdo ve, kakšno vreme v Bormiu zadnji decembrski vikend tega leta?!

Kot pri Grödnu imamo tudi pri Bormiu za najboljših pet mamljive nagrade: Philipsove LCD-televizor, DVD-predvajalnik in MP3-predvajalnike. Končnega zmagovalca sezone Ski Challenge '08 pa čaka Samsungova 50" plazma v vrednosti skoraj 2.500 evrov! Žrebanj ni, šteje samo vaša spretnost!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.