Projekti
41 ogledov

Dragocen modni dodatek naj bo torbica

Ena izmed umetnin Marjete Grošelj.
1/15
Žurnal24 main
Marjeto Grošelj, priznano modno oblikovalko torbic, dobro pozna vsaka moderna ženska, ki si z njenimi kreacijami poudari svoj osebni stil.

Strast Marjete Grošelj do izdelave torbic izhaja že iz rane mladosti, ko je s svojo ustvarjalnostjo, modernostjo in izkušnjami iz tujine, razbila monotonost pri takratni izdelavi torbic. Ustvarila si je dobro ime in ga ohranila že 41 let. Tako nadaljuje družinsko tradicijo, dolgo 70 let.

Tujini ne posveča veliko pozornosti, saj ji klasičen način dela tega ne dopušča. Zvesta je našemu manjšemu trgu in želji, da se lahko posveti vsaki stranki. To ji omogoča trgovinica z delavnico, v kateri ustvarja in tako ohrani stik z obema: stranko in torbicami. Torbice izdeluje ročno, kar zahteva izredno natančnost. Uporablja le najkvalitetnejše naravne materiale, najboljše usnje. Izdeluje vedno nove modele, po le nekaj kosov, ki se barvno razlikujejo.

Njene torbice so sodobne, trendovske. Pri kreacijah išče drugačnost in jim dodaja svoj osebni pečat, kar je ob poplavi industrializacije dragocenost. Trenutni trendi narekujejo velike, opazne usnjene torbice, različnih barv. Cene pa se gibljejo od 300 do 600 EUR. Obiščite jo v prodajalni na Tavčarjevi v Ljubljani, in presenečeni boste nad vedno novimi modeli torbic.

Še več čudovitih umetniško oblikovanih torbic Marjete Grošelj si oglejte v fotogaleriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.