Projekti
4 ogledov

Najboljše čakajo bogate nagrade

0712ski2 Žurnal24 main
Želje so izpolnjene. Tudi vi lahko postanete smukač in se kosate z najboljšimi. Tako kot v resničnem svetovnem pokalu so za najpogumnejše in najhitrejše tekmovalce nagrade bogate tudi v igri Ski Challenge.

Pet smukov je pred tekmovalci. Za najboljših pet na vsaki tekmi Žurnal media podarja bogate nagrade. Zmagovalec bo prejel LCD televizor Philips v vrednosti 299 evrov. Srebrna medalja je vredna 249 evrov, kolikor stane Philipsov hišni kino. Bronasti na vsaki tekmi bo prejel Philipsov HDD predvajalnik v vrednosti 239 evrov, četrto- in petouvrščeni pa bosta dobila Philipsov MP3 predvajalnik, vreden 85 evrov.

 

Točkovanje

Zmagovalec tekmovanja prejme največ točk, te pa si po lestvici hierarhično sledijo prav do zadnjega tekmovalca. Tisti, ki bo na vseh petih prizoriščih zbral največ točk, bo skupni zmagovalec.

Splača se potruditi
Vse, ki boste tekmovali celo sezono in postali smučarska zvezda, pa čakajo še posebno bogate nagrade. Slovenski prvak svetovnega virtualnega pokala v sezoni 2007/2008 bo bogatejši za navidezni mali kristalni globus, ali povedano drugače, za 2.499,60 evrov vreden Samsungov plazma televizor.
Podprvak bo v dnevno sobo postavil Samsungov plazma televizor v vrednosti 1.453,20 evrov. Tretjeuvrščeni po številu zbranih točk v sezoni pa bo prejel Philipsov hišni kino v vrednosti 834 evrov. Za četrto in peto mesto bosta podeljena 169 evrov vredna Philipsova glasbena stolpa.

Več o igri si preberite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.