Projekti
16 ogledov

Šest načinov, kako prekriti prhljaj

lasje Asos
Ko se vam zelo mudi in nimate časa, da bi lase umili, lahko prhljaj prekrijete na več načinov. Preizkusite jih.

Hitro stresanje

Glavo obrnite navzdol in lase hitro stresite. Tako se boste znebili prhljaja, ki bi drugače padal z lasišča in las. Učinek bo še boljši, če boste lase nato počesali s krtačo z gostimi naravnimi ščetinami, ki z las poberejo tudi prhljaj, a za krtačenje se odločite le, če vaši lasje niso mastni.

Pokrivalo

Seveda boste prhljaj najhitreje prekrili s pokrivalom, ki je v teh dneh nepogrešljiv. Poleg tega pa boste ustvarili še moden videz in svojemu slogu dodali piko na i. Ko od zunaj pridete v zaprt prostor, lase spnite v čop.

Zaveznica je tudi figa

Speti lasje bodo skrili prhljaj, a le, če so čisti in niso speti strogo ob lasišču. Modno pričesko ustvarite tako, da lase rahlo razmršite, glavo nagnete nazaj, lase s prsti nežno privzdignete, zavijete v figo ali spnete v čop. In najpomembneje, izogibajte se praskanju lasišča, saj bo tako prhljaj zopet postal zelo viden.

Preusmerite pozornost

Tudi obroči za v lase z opaznimi dodatki, trakovi in drug nakit za lase so lahko dobra izbira. Kombinirate jih lahko tudi s spetimi pričeskami.

Bi imeli vseeno spuščeno pričesko?

Potem z las stresite prhljaj, lase nežno natupirajte, da ustvarite volumen in jih pustite prosto padati ob obrazu. Na gostih laseh z volumnom je prhljaj slabše viden, tistim, ki imajo zelo tanke in mastne lase, ki padajo čisto ob lasišču, pa nošenje takšne pričeske odsvetujemo.

Nosite svetla oblačila

Prhljaj je pogosto najprej opazen na oblačilih, zato v dneh, ko vam lasišče ne dela usluge, raje izberite svetlejša oblačila. Kljub temu pa na vsake toliko časa ne pozabite na ramena in hrbet in z njih odstranite prhljaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.