Projekti
5 ogledov

Skupaj, narazen, skupaj ...

Eva in Tony sta že šest mesecev po poroki morala braniti svojo zvezo, saj naj bi Žurnal24 main
Poroka je eden lepših trenutkov v človekovem življenju in letošnje leto smo bili priča mnogim porokam kot tudi ločitvam.

Veliko znanih obrazov se je poročilo, a veliko tudi ločilo. Nekateri so se razšli v dobrih odnosih, medtem ko drugi bijejo vojne.

"Da, vzamem te.«
Januarja se je poročila ameriška igralka Courtney Thorne-Smith, ki se je spomnimo iz Melrose Placea, kjer je igrala Allison Parker. Na praznik zaljubljencev je svojo zvezo okronala Keri Russell (Felicity), kateri je sledila Elizabeth Hurley v začetku marca. Elizabeth, ki jo poznamo kot nekdanjo spremljevalko Hugha Granta, je priredila kar dve poročni slavji, eno v Veliki Britaniji in eno v Indijo, kjer je doma družina njenega izvoljenca.

Melanie Brown je hitro skočila v zakon s Stephenom Belafontejem.

 
Ena medijsko najbolj odmevnih porok je bila zagotovo poroka angleške pevke Amy Winehouse , ki je vzela Blaka Fielderja-Civila . Njun zakon je v slabih sedmih mesecih medijem ponudil veliko kosti za glodanje. Še bolj presenetljiva in tiha pa je bila poroka Melanie Brown , bolj znane kot Mel B iz skupine Spice Girls, s Stephenom Belafontejem . Propadla zveza z Eddijem Murphyjem je zanjo postala preteklost.

Ena najbolj pričakovanih pa je zagotovo bila poroka Eve Longorie in Tonyja Carterja . Slavna gospodinja, ki je omrežila mlajšega francoskega košarkarja, je da dahnila v Franciji in se podala na medene tedne na križarjenje po Sredozemlju. Tudi stari roker Rod Stewart je tretjič stopil v zakonski jarem. Tokrat je poročil Penny Lancaster , ki je mati njegovega sina Alistaira .

Usher in Tameka sta poroko izvedla kljub nasprotovanju njegove mame. © AFP

 
Več težav sta pri veselem dogodku imela pevec Usher in njegova takrat še zaročenka Tameka , ki sta poroko sprva odpovedala, a sta po šestih dneh le ugotovila, da sodita skupaj. Le nekaj dni pred Usherjem se je drugič poročil tudi igralec in komik Steve Martin . Samski stan je zapustil tudi Spiderman Tobey Maguire , ki je za ženo vzel Jennifer Meyer .

Potem ko je v začetku leta ugotovila, da Kid Rock ni pravi za njo, je Pamela Anderson vzela Ricka Solomona , ki se ga mnogi spomnijo po tem, da je objavil intimne posnetke s Paris Hilton. Po slabih dveh mesecih pa Pamela že razmišlja o ločitvi od Ricka. Brez prisotnosti medijev je minila tudi poroka Ellen Pompeo , ki v nadaljevanki Talenti v belem igra glavno junakinjo Meredith Grey, s Chrisom Iveryjem . Triindvajsetega decembra pa je dahnila da še ena od igralk iz Mladih talentov Katherine Heigl .

Poročili so se še: Anastacia , Brittany Murphy , Neve Campbell , Scott Foley , Rebecca Romjin , Ricardo Chavira , Kate Walsh , Ben Kingsley , Jeri Ryan in Tony Bennet .

Konec zgodbe

Na žalost pa se vse zgodbe ne končajo tako lepo, saj včasih ljubezen izgine. Po nekaj letni zvezi sta vsak sebi odšla Justin Timberlake in Cameron Diaz . Justin si je tolažbo že poiskal v objemu privlačne igralke Jessice Biel . Razšla sta se tudi igralca Heath Ledger in Michelle Williams , ki sta se zaljubila na snemanju filma Gora Brokeback. V zvezi se jima je rodila hči Matilda Rose , ki je stara dve leti. Pevka Jessica Simpson je po ločitvi od Nicka Lacheyja hodila z Joshom Meyerjem , a se je romanca kmalu končala.

Justin je našel srečo v objemu Jessice Biel. © Getty Images

 
Konec sta morala priznati tudi Denise Richards in Richie Sambora . Denise, ki je bila prej poročena z igralcem Charlijem Sheenom , je Richieja speljala svoji prijateljici Heather Locklear in tako končala njuno prijateljstvo. Prijateljstva in zakona je konec tudi med Marilynom Mansonom in Dito von Teese .

Manj kot leto dni po rojstvu hčerk sta se razšla Sean »P. Diddy« Combs in Kim Porter . Porterjeva ga je zapustila, saj so na dan prišle govorice o njegovi zvezi z neko drugo žensko, ki so se kasneje izkazale za resnične. Da je konec neke zveze resna stvar, smo se lahko prepričali, ko sta se razšla Kate Hudson in Owen Wilson , saj je po mnenju mnogih to pripeljalo do njegovega poskusa samomora. Samomor pa je bila po mnenju mnogih zveza manekenke Kate Moss in pevca Peta Dohertyja . Razburkano razmerje, ki so mu kraljevala mamila in pijača, je letos dokončno usahnilo.

Kylie je spet samska. © Flynet/JLP

 
Vsak sebi sta odšla tudi Kylie Minouge in Oliver Martinez . Govorice o njunem razhodu so svet obkrožile večkrat, a so se za resnične izkazale šele letos. Kljub temu da je Oliver Kylie stal ob strani v času njene bolezni, pa sta morala priznati, da so se čustva ohladila. Ohladilo pa se je tudi v odnosu med Hughom Grantom in Jemimo Khan . Večina ju je že videla pred oltarjem, a se je zveza končala in s poroko enega najbolj zaželenih moških v Angliji ne bo nič. Kanadska pevka Alanis Morissette je razdrla zaroko z igralcem Ryanom Reynoldsem , Drew Barrymore pa z bobnarjem Fabriziom Morettijem .

Oktobra sta Dominic Purcell (Beg iz zapora) in njegova žena objavila, da sta zaživela ločeno. Dominicu so se v zakonu z Rebecco rodili štirje otroci. V Evropi je zagotovo najbolj odmevala ločitev francoskega predsednika Sarkozyja . Med predsedniško kampanjo je Cecilia moža podpirala, po izvolitvi pa so mediji opazili, da se je umaknila v ozadje in šušljati se je začelo o ločitvi, kar so tiskovni predstavniki kasneje tudi potrdili. Sarkozyja pa ni izgubljal časa, saj je menda že zaprosil za roko svojo novo spremljevalko nekdanjo manekenko Carlo Bruni .

Konec leta je prinesel konec zakona tudi za dva znana ameriška igralca. Sean Penn se po enajstih letih zakona ločuje od Robin Wright Penn , s katero imata dva otroka. Po devetih letih se je izpela tudi ljubezen med Brendanom Fraserjem , ki se ga spomnimo iz filma Mumija, in njegovo ženo Afton . Par ima tri sinove, ki so stari pet, tri in eno leto.

Vojna zakoncev McCartney
Pravljica Mills-McCartney se je končala že lani, ko sta se zakonca razšla, a letos je postalo vroče. Potem ko so v januarju objavili, da sta se bivša zakonca sporazumela o delitvi premoženja, je Millsova udarila s članki, v katerih je McCartneyja obtožila, da ni poskrbel za njeno varnost. Kasneje je javnosti zaupala, da Paula ne bo nikoli prenehala ljubiti in da ne more govoriti slabo o njem, saj je oče njenega otroka. Za vse je okrivila medije, ki naj bi krivo poročali o njej. Za razpad zakona pa je obtožila tudi Stello McCartney , Paulovo hčerko, za katero je dejala, da je ljubosumna in zlobna.

Heather Mills se je po ločitvi zatekla tudi v Slovenijo. © Flynet/JLP

 
Zgodba je postala zanimiva tudi za Slovence, saj je Heather izrazila željo, da bi si na Bledu kupila dom. Blejčani niso bili navdušeni nad idejo, da bi se znana Britanka preselila na Bled. Vse pa se je za Heather končalo pri birokraciji, saj lastništvo hiše, ki jo je želela kupiti, ni bilo urejeno.

Mediji pa že poročajo, da sta si bivša zakonca že našla nova spremljevalca. Bivša manekenka Heather, ki je pred leti v prometni nesreči ostala brez noge, naj bi se sestajala s kiparjem Davidom Shillingom . Sir Paula pa so opazili v družbi ameriške igralke Rosanne Arquette . Pevec in igralka sta preko svojih tiskovnih predstavnikov zanikala, da bi bila par. Menda ju veže le dobro prijateljstvo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.