Projekti
16 ogledov

To je najbolj vroča zvezdniška pričeska

Jennifer Lawrence
1/7
FameFlynet
Zvezdnice dokazujejo, da so pogumne. Vse več jih je svoje dolge lase že postriglo na kratko. Vam je všeč trend, ki vsakemu videzu doda seksi pridih?

Kratke pričeske so ta hip najbolj zaželene, trend pa opažajo tudi frizerji, ki se nad kratkimi zvezdniškimi pričeskami navdušeni: "Veliko žensk pride v salon s fotografijami, kar imam zelo rad, saj vidim, kakšen slog jim je všeč – bolj skuštran ali bolj uglajen. Velikokrat jim je recimo všeč samo kakšen detajl, kot sta frufru ali skuštranost, a večinoma gledajo le sprednji del, zadaj niti ne vedo, kako je pričeska videti," razlaga Tomaž Turk iz Mič Stylinga in dodaja, da so kratkolaske zelo seksi.

Če kratka pričeska mika tudi vas, namige za najbolj modne različice poiščite v galeriji. Nas je prepričala igrivo razmršena pričeska Jennifer Lawrence. Če želite posnemati njen videz, na umite lase nanesite le malo voska – razmažite ga med prsti, nato s prsti skuštrajte konice.

Pri uporabi izdelkov za oblikovanje se vedno držite pravila manj je več, upoštevajte pa tudi trend, ki v ospredje postavlja naraven sijaj in mehkobo las – nas je navdušila rahlo valovita pričeska Charlize Theron. Tiste, ki prisegate na strog videz, pričesko z gelom v stilu Jennifer Hudson ali Miley Cyrus počešite nazaj ali na stran. Vsekakor pa je pri kratki pričeski najpomembnejše dobro striženje. Le tako jo boste namreč oblikovali brez težav in ustvarili videz, ki ga želite.

Komentarjev 1
  • renemario 06:31 03.december 2013.

    ....doda seksi pridih. Pa kako lahko kaj tako bedastega zapišete? Seksi pridih...sploh prinčeske nima, kot, da ji je krava pihnila v glavo.