Projekti
14 ogledov

V ABANKI PRIJAZNEJŠI DO UPOKOJENCEV

Abanka Žurnal24 main
Ste upokojeni in prejemate pokojnino? Bi radi plačevali položnice ugodneje? Izkoristite še druge ugodnosti, ki so jih za uporabnike osebnih računov Aračun senior pripravili v Abanki:
  • Z Aračunom senior je plačilo »položnic« (plačilnih nalogov UPN) na bančnih okencih ugodnejše. Za plačilo ene položnice plačate le 0,65 evrov, kar pomeni prihranek 0,20 evrov na nalog.
  • Da bodo vaši prihranki hitreje rasli, so za uporabnike Aračuna senior pripravili za 0,10 odstotne točke višjo obrestno mero za vezane vloge oziroma depozite.
  • Če boste potrebovali denar za nepredvidene stroške, vam bodo odobrili izredni limit z le polovičnim nadomestilom za odobritev, kar pomeni prihranek vsaj 3,50 evrov.
  • S spletno banko Abanet boste lahko večino svojega poslovanja urejali kar od doma in imeli ves čas pregled nad svojim poslovanjem. Prihranili vam bodo pot do banke, saj boste prek Abaneta z banko lahko komunicirali kadarkoli. Z brezplačno pristopnino boste prihranili 5 evrov, poleg tega pa boste prihranili tudi pri plačilih »položnic« in drugih nakazilih, saj so prek spletne banke Abanet najugodnejša. Prav tako lahko prek Abaneta naročite sklenitev depozita, e-računov, varčevalnega računa in ostalih storitev.
  • Nadomestilo za vodenje Aračuna senior je nižje od tistega za Aračun in znaša le 1,65 evra mesečno, kar pomeni prihranek 0,30 evra mesečno.

Aračun senior lahko odprete v eni od 42 poslovalnic Abanke v Sloveniji. Za to potrebujete naslednje dokumente: osebni dokument, davčno številko, pokojninsko kartico.

Finančne odločitve niso enostavne, zato si bodo v Abanki vzeli potreben čas, da vam razumljivo predstavijo posamezne možnosti in vam tako olajšajo odločitve. V Abanki vas pričakujejo. www.abanka.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.