Projekti
20 ogledov

Že veste, kako boste voščili?

Mnogi raje sami napišejo voščilo, kot pa kupijo voščilnico, ki že vsebuje tekst. Žurnal24 main
Vsako leto znova se sprašujemo, kaj voščiti svojim bližnjim, prijateljem in znancem. Da boste letos manj časa porabili za izbiro, vam mi ponujamo naš izbor.

Novoletna voščila si izrekamo osebno, napišemo v voščilnico, vse pogosteje pa tudi pošiljamo preko spletne pošte ali SMS-sporočil. Zadnja so še posebej priljubljena v zadnjih letih. Spomnite se samo, koliko SMS-sporočil ste prejeli lani v tem času.

Nekateri prisegajo na preprosta voščila, drugi radi sami spesnijo verze, tretji pa vsako leto znova iščejo voščilo, ki bi izrazilo vse tisto, kar želijo voščiti drugim. Ker smo vam želeli olajšati delo, smo izbrali nekaj voščil, ki jih lahko uporabite v prihajajočih dneh.

V nebo poglej in zase zvezdice preštej. Zate naj 2008 zvezdic zažari in v tvoj dom naj mir, ljubezen ter srečo naseli!

Prihodnost naj rožnata se ti odpre, naj srečno obdobje se zate začne, naj leto prihodnje ljubezni ti da, naj cvenka nasuje v vrečo brez dna! Vse to ti privoščim iz vsega srca. SREČNO!

"Zadovoljno, srečno, zdravo" so oguljene besede. A vendar njih bistvo pravo globlje v srca se nam vsede.

Ko se staro leto bo poslovilo, s spomini za na pot se založilo, š isti hip bo novo leto vstalo, spet svežih nam pričakovanj bo dalo. Naj z zdravjem bo in s srečo darežljivo! Doda naj še ljubezen neminljivo, pričara naj veselo nam zabavo, v težavah pa naj kaže pot nam pravo!

Nooletne želje - skrite so sanje, novoletne želje - majhne so trajne, naj postanejo hrepenenje in smeh. Vesele praznike in srečno 2008!

Naj v letu 2008 vse ovire postanejo premostljive, vse kar je bilo predaleč dosegljivo, vse kar je bilo nemogoče možno, vse česar nismo imeli pa naj ostane v duhu upanja, vztrajnosti in poguma.

Včasih čas prehitro beži, včasih se zdi, kot da spi ... Vsakdo mu da svoj obraz, ki v sebi skriva zmago in poraz. Naj bo leto 2008 tvoj čas!

Zdaj staro leto tiho se poslavlja in novo zopet je v gosteh, veselje, zdravje, srečo, uspehov polno naj podarja v naslednjih 365-ih dneh.

Konec leta spet je čas, da povemo si naglas vse, kar v srcu si želimo zdaj, ko staro šlo je mimo. Kar je slábo, naj umre, naj dobro le poraja se! In na tvojih vseh poteh
doživljaj srečo in uspeh!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.