22 ogledov

Prvi zmenki: ženske svetujejo

Žurnal24 main
Prvi zmenki so vedno delikatni. Za moške in ženske. Na internetu smo zato poiskali nekaj ženskih nasvetov in nanje odgovarjamo.

Moški pogled, ženski korak. © iStockphoto

 
Bodite realistični. Mama mi je vedno govorila, da moram poročiti visokega, čednega in uspešnega moškega. Težava je le v tem, da sem povprečnega videza, majhna in pripadam srednjemu razredu. Morala sem postati realistična – in ko sem postala, sem srečala ljubezen svojega življenja. Moški pogled: Tudi moški sanjarimo o dolgonogih, primerno obdarjenih, premožnih manekenkah, zdravnicah ali športnicah. Poročimo se pogosto z drugačnimi, ker imajo poleg tega še kakšno bolj pomembno vrlino. Ne zato, ker bi mislili, da moramo postati realisti.

Ugotovite, če mami še vedno pere njegovo perilo. Moški mora biti samostojen. Moški pogled: Ženske se tega držijo, ko gre za potencialne partnerje. Ko gre za njihove sinove, bi perilo prale do konca življenja. Sicer pa se strinjamo.

Na prvem zmenku bodite jedrnati. Naj ostane še kakšna tema za prihodnjič. Moški pogled: Je poanta in je dvom. Če se boste ujeli, tem na drugem zmenku prav gotovo ne bo zmanjkalo. Če se boste zares ujeli, bo tišina povedala največ. Sicer je pa boljši zagoneten molk kot vsevedno čvekanje.

Ne pogovarjajte se o poroki na prvem randiju. Moški pogled: Drži. Prav tako se na prvem randiju ne pogovarjate o otrokih in o tem, kaj vas tare. Moški zna dobiti občutek, da boste pogosto obležali na kavču. V mislih se mu bo prikazala slika Freuda namesto Don Juana.

Ne domnevajte ničesar ali pa tvegate bolečino. Biti na zmenku ali dveh še ne pomeni, da se sestajate. Kaj šele, da ste v razmerju. Moški pogled: Bolečino tvegate zaradi domnev, ne zaradi zmenkov. Je pa tudi odvisno od tega, kdo povabi na drugi zmenek.

Na spletu je izbrala prave nasvete. © iStockphoto

 
Ne škilite za drugimi moškimi, ko ste na zmenku. Prav tako se prepričajte, da tega ne počne on. Moški pogled: Če to počne ženska, je grobo, nesramno in negalantno. Če to počne moški, je to nekavalirsko, nezrelo in netaktno. Je pa naravno.

Umijte si zobe, preden greste ven. Nič ni bolj neprivlačno, kakor sijoč nasmeh s ščepcem špinače. Moški pogled: Moški morda obožujejo Popaja, ampak med zobmi je imel vedno pipo.

Bolje je sploh ne hoditi na zmenke, kakor hoditi s popolnimi zgubami. Moški pogled: Če ste tako daleč, da se ukvarjate s to dilemo, začnite razmišljati o svojem življenju.

Če primerjate slabe in dobre strani moškega, ki sedi pred vami, z bivšim, morda niste pripravljeni na nov korak. Moški pogled: Ko moški zamenja partnerko, pogosto ugotovi, da je imela prejšnja vse, kar sedanja nima. In obratno. Včasih je korak naprej zapoznel pogled nazaj.

Če vas ob kateremkoli trenutku spomnni na vašega očeta, bežite! Moški pogled: Najbrž tvojemu očetu ne bi bil všeč. Je to resnično kompliment? Sicer pa ... ženske ste takšne lisice, da me boš na mojo mamo spomnila prvič šele po pol leta skupnega življenja. Od takrat dalje pa najbrž vsak dan.

Nasvetov maldih deklet in zrelih žena je še nekaj. Nanje odgovarjamo naslednjič.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.