2 ogledov

S Futureboundom bodo signalizirali ...

Futurebound Arhiv izvajalca, MySpace
V Klubu K4 se nadaljuje serija glasbenih dogodkov Signal!, ki bo 11. februarja gostil liverpoolskega prvaka bobna in basa Futurebounda. Za lomljen poskok petim izžrebancem podarjamo po eno vstopnico ...

Po eno vstopnico za Signal! prejmejo Karmen M., Tadej Ž., Gašper B., Janez K. in Peter V.. Čestitamo!

Leto 1989 se je pisalo, ko je Brendan Collins, danes uspešen didžej in producent, ki sliši tudi na ime Futurebound, začel obiskovati ilegalno organizirane žure, ki so mu zlezli pod kožo. Nadaljeval je namreč z negovanjem svoje strasti do plesne glasbe, ki jo je vse do danes zloščil do potankosti in publiko po širnem svetu navdušuje z brezhibnim slogom.

Po izdaji Blind Cobblers Thumb in Pied Piper leta 2003, ki sta se nemudoma povzpela na vrh številnih lestvic, je Viper Recordings postala ena najbolje profiliranih založb na sceni, ki se ponaša z odličnimi izvajalci.

Lansko leto je bilo za Futurebounda eno najbolj zaposlenih doslej, saj je poleg Matrix & Futurebound izdal še album Worldwide 001, s katerima je znova dokazal, da še vedno ostaja eden vodilnih svetovnih drum'n'bass producentov.

Od ljubljenca do legende
Zadnji podvig založbe Viper je dolgometražni prvenec ljubljenca slovenske lomljene scene Smootha. Ta je 16. januarja letos v svet poslal svoj prvi EP Blinded By The Light, ki ga bo predstavil tudi v okviru dogodka Signal!. Poleg njega vam bodo sobotni večer tekočinili legendarni Zagrebčan Leeke in domači Hedon. Mali parket bo prevzela ekipa P4B in po krajši odsotnosti s klubskih prizorišč odropotala svojo prepoznavno, pretežno nalomljeno žanrsko mešanico.

Cena vstopnice do polnoči znaša sedem evrov, pozneje devet evrov, študenti in tisti z letakom pa boste zanjo odšteli osem evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.