100 ogledov

S penisom nikoli ne dražite moškega

Užaljen? Žurnal24 main
Naj bo jasno. Moškega lahko dražite zaradi neusklajeno kričečega oblačenja, ali ga pomenljivo stisnete za trebušni volanček, ko ravno stopite mimo. Obstajajo pa meje, ki so zakoličene za vedno.

Govorimo o laseh, višini, plači in penisu. Če ženska izreče neumestno opazko o omenjenih zadevah, bo poteptala moško samozavest do te mere, da bo uporaben samo še za kuhanje zeliščnega čaja. Zase. Zakaj so to tako občutljive točke za moškega? Prvič, te stvari so števne in torej primerljive z atributi ostalih moških. Drugič, moški nimajo popolnoma nobene možnosti, da bi v zvezi s tem karkoli spremenili. In tretjič, moški verjamejo, da je s tem tako kot s številom spolnih partnerjev. Več kot imaš, no, več jih pač imaš.

Lasje
Če je kaj, na kar so moški občutljivi (če izvzamemo stare posnetke legendarnih športnih tekem), potem so to lasje. Dokler so. Vsakega moškega skrivaj skrbi, da bo nekega dne morda postal plešast, saj resnično verjame, da bo skupaj z grivo izgubil tudi sposobnost privlačiti ženske. Izjava ''Tvoji lasje so tako čudovite barve. Škoda, da niso gostejši,'' vsekakor niti v enem delu stavka za moškega ni pohvala. Moški namreč ne vedo, da si ženske plešavosti ne jemljejo k srcu tako zelo, kot si jo sami. Zato se mažejo z najnovejšimi zvarki, goltajo ljudske napitke iz močeradov in čakajo čudež, da bodo prav oni na planetu tisti, ki jim bo zopet pognal pred leti izgubljeni las. Ženska netaktnost zgolj okrepi njihov dvom vase. Ne smete jih prignati tako daleč, da bi razmišljali o nakupu lasulje.

Denar
Imeti več denarja je vsekakor bolje kot imeti ga manj. Seveda tudi moški to vedo, čeprav bi želeli nekje v sebi verjeti, da pri osvajanju nasprotnega spola to ni pomembno. Da nekaj šteje tudi opevana notranja lepota. Toda treba je le odpreti časopis ali prižgati televizijo in notranja lepota se nekako zdi nezadostna. Ste že kdaj videli na krovu desetmetrske jahte neprivlačno žensko? Morda je bila vsaka deseta malce povprečna. Ampak vsak deseti moški nima povprečne jahte. Če se ženska sprašuje, kako da moški pri svojih letih nima za pico, avto, stanovanje ali podjetje, odvisno od let pač, bi morala vedeti, da globine tujih denarnic ni vedno primerno soditi po svoji. Pa čeprav sta bili na neki točki nekoč obe enako plitki.

Višina
Moški si lahko omisli malce debelejše podplate, a že to je videti patetično. Kar pomislite, kako sta v paru videti Bernie in Slavica Ecclestone. Morebiten dokaz, da ljubezen vse premaga, hkrati pa tudi prizor, za katerim vsi obračajo glave. Mediji poleg tega moške bombardirajo z raziskavami o prednostih, ki jih imajo visoki moški, pa naj gre za punce, zaslužek ali vrsto pred bančnim okencem. Res se je skozi zgodovino sprehodilo nekaj drobcenih moških, kot je bil Napoleon, vendar se jih neprenehoma omenja tudi zaradi njihove višine, zaradi česar so še bolj fascinantni, kar marsikaj pove. Tukaj je še obče sprejeto verovanje, da višji, kot je moški, večje je tudi marsikaj drugega (seveda vemo, da je govora o stopalih).

Moškost
Roganje moškosti je najnizkotnejše dejanje, ki ga lahko zagreši ženska. Lahko je dražiti moškega zaradi zahtevnega častnega člana, če sami nimate nobenega. Toda na listi prioritet je takoj za dihanjem. Moški živi za penis in od penisa, nekateri dobesedno, in se pooseblja z njim. Radosti in težave penisa so radosti in težave duše. Penis je veselje za enega ali za dva, lahko pa je tudi žalost za enega ali kar oba, če užaljeno skloni glavo zaradi nespametne opazke. To pomeni, da moškega primerjate z nekom drugim. Mogoče bivšim, mogoče pa bodočim, ki ga on še ne pozna, ona pa že. Nekoč je kolega punci rekel, da ima majhne joške, pa mu je odvrnila, da so še vedno tako velike, da mu zamašijo usta. Za majhen penis to žal ne velja v enaki meri. Moško duševno zdravje tega pač ne potrebuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.