5 ogledov

S Surgeonom bodo operirali ...

Surgeon Wikimedia
Trdo in pravilno bo 2. marca v ljubljanskem F Clubu. Surgeon, utelešenje industrijske črvstosti in subverzivnega techna se bo pri nas ustavil na najbolj komati serialki v deželi. Štirim izžrebancem podarjamo po eno vstopnico. Ste med njimi?

Vstopnico prejmejo Milenka P., Marko V., Rok J. in Zala Ž.. Čestitamo

Anthony Child oz. gospod, ki sliši tudi na ime Surgeon, niti ne potrebuje posebne predstavitve, neizogibno pa je dejstvo, da je po več kot 20 precizno operiranih EP-jih v 18 letih nepričakovano zgrabil hrbtenjačo z novim dolgometražnim ploščkom Breaking The Frame, sicer prvim v več kot desetih letih.

Na njem je znova dokazal, da je zanj 4x4 forma zgolj najbolj primaren medij, ki mu omogoča kompleksen zateg, najsi bodo navdih Alice Coltraine, Coil ali Birmingham. Za vse Tonijeve legendarne šeške od 90-ih do danes, ala Magneze, Badger Bite in La Real, tukaj ni prostora, če pa temu dodate še industrijski obrat British Murder Boys z Regisom, se lahko le še prekrižate.

Za priprave na težko noč sta primerna uradna Fabric in Warpov “This Is For You Shits”, ko ogrejete rejversko črpalko pa le naložite Surgeon live at Werk 2003 in Food For Thought.Skozi noč vas bodo iz domačih logov popeljali še Ulix, Schrauff ter Ocular vs. Organon.

Cena vstopnice do polnoči znaša devet evrov, pozneje pa vas bo stala 12 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.