42 ogledov

Seks po hollywoodsko

Seks v filmih je podoben izmuzljivemu pesku, ki ga odnaša morje. Žurnal24 main
Filmi so nas navadili na marsikaj. Ženske doživljajo orgazme po nekaj sekundah, seks v pol metra visoki travi ali v stranišču, v katero ne bi odšli, tudi če bi vam pokal mehur, pa je neverjetno strasten. Ampak to je film.

Če boste sami poskušali podobne zadeve, boste najbrž odkrili, da ste prestari za akrobacije v toaletnih prostorih in preveč razvajeni za valjanje v bodeči travi, polni čudnih žuželk. Čeprav je to žalostno. Pikapolonica na sramežljivih prsih ljubljene je tako seksi, da bi lahko govorili o trojčku. Vseeno, seks v filmih najpogosteje nima veliko s tistim v resničnem življenju, zato ju ni treba primerjati. Najpogostejši hollywoodski miti o seksu so približno takšni:

Ženska lahko  v treh sekundah
Če bi začeli naštevati filme, v katerih ženska doživi nebesa v nekaj sekundah, bi bil seznam precej dolg. Se zgodi, ni pa pravilo. Kje pa je predigra? Koliko žensk se tako vzburi, da že po dveh dotikih plavajo v ekstazi? Hvalabogu, tudi ženske potrebujejo malo več stimulacije, in to na zanimivih mestih.

V vsaki ženski se skriva striptizeta
V času, ko je Demi Moore dobila glavno vlogo v Striptizu, je bila to dokaj tvegana poteza celo za samo Demi, ki je v svoje telo vložila približno 200.000 dolarjev, da bi bilo videti čim bolj popolno. Za njo je krpice odvrglo in se okoli štange zavrtelo kar nekaj igralk, od Natalie Portman, Rose McGowan do Lindsay Lohan. A celo sama Lindsay je priznala, da je bila po treh urah zviranja okoli štange čisto modra.


Malo striptiza ne škodi. Veliko še manj. © iStockphoto

 
Če želite svojega dragega vseeno razvedriti s striptizom, poslušajte nasvete izkušenih žensk, ki trdijo naslednje:
  • nihče ni videti seksi, ko poskuša s sebe potegniti ozke kavbojke, zato oblecite haljo, plašč ali kaj podobnega
  • oblecite se v nekaj plasteh, da ne bo zabave konec po petih sekundah
  • v petah ste vedno, ampak res vedno, videti seksi
  • lahno pozibavanje z boki, ko ležerno odpenjate bluzo, je edini gib, ki ga morate zares dobro poznati. No, tukaj bi veljalo dodati, da ni moškega, ki bi imel kaj proti umetnosti, ki jo obvladajo trebušne plesalke.

Seks na čudnih mestih je boljši od standardnega

V hollywoodskem svetu seksa nikogar ne zebe, ko to počne na dežju, nikomur ni neudobno izvajati akrobacij na klavirju, stopnicah ali celo tračnicah. V resničnem življenju je malo žensk, ki bodo doživele eksplozivni orgazem na tako neudobnih mestih. Nekaj stvari bi se moralo "poklopiti" – za začetek dober frajer, nepojmljiva privlačnost in nebrzdano vznemirjenje. Če vas vseeno privlačijo podoben ideje, je dobro misliti vnaprej in obleči krilo – brez hlačk.

Med seksom so vsi videti popolno

Zagotovo ste opazili, da so med seksom na filmskih platnih vsi videti ne samo privlačno, ampak naravnost odlično. Ni razmršenih las, razmazane šminke in podobnih neestetskih detajlov. In seveda, na filmu vedno vse nosijo erotično spodnje perilo. Definitivno ne boste nikoli videli nobene z nedepilirano bikini cono, nogami ali pazduho. Nemogoče je opaziti strije in celulit, pa tudi izrazi, ki jih gledamo, so diskutabilni.


Pa saj je romantično. © iStockphoto

 
Nihče ne uporablja kondoma
Pomislite, kdaj ste v filmu videli prizor, v katerem par razmišlja o kondomu, preden skoči v posteljo. Film Napumpana (Knocked Up) je eden redkih, ki pade na pamet. V večini ostalih pari, tudi popolni neznanci, seksajo brez zaščite, celo ob prvem srečanju. V današnjih časih to ni posebno modro, milo rečeno, pa saj tudi nikoli ni bilo.
 

Preberite še:


Seks stoje je strahovito dober

Če ste poskusili kdaj seksati stoje, veste, da to ni najbolj preprosto. Ampak na filmu je videti sijajno. Še posebno tvegano je takšno početje pod tušem. Poleg tega, da drsi, se človek pogosto nima kam prijeti.

Hrana v službi seksa

Prvo, kar pade na pamet, je seveda film Devet tednov in pol, takoj za tem pa pomislimo na nekaj lepljivega, čemur obvezno sledi mukotrpno čiščenje in nekaj polnih pralnih strojev. Seks, čokolada in sladoled? Seveda, zakaj ne. Ampak vse ob svojem času.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.