Slovenija
49 ogledov

10 vinjet na enem avtu

(Foto: bralec) Žurnal24 main
Na tistega, ki se je spomnil slovenske vinjete, bi verjetno marsikateri tujec z veseljem naščuval pse. Še posebej gredo v nos tistim, ki morajo zaradi pogoste uporabe slovenskih avtocest redno uporabljati nohte.

Naš bralec je naletel na avtomobil, ki je imel na vetrobranskem steklu nalepljenih nič manj kot 10 vinjet. Šlo naj bi za Italijana, na fotografiji, ki nam jo je poslal bralec, pa je vidno, da se je lastnik vozila mučil z odstranjevanjem le pri dveh nalepkah, nato pa je obupal.

Trenutno ima celotno levo stran vetrobranskega stekla že polno, zato bo moral modre dovolilnice začeti zbirati na sredini ali desnem delu stekla. Darsovi nadzorniki imajo v vsakem primeru veliko dela, da ugotovijo, ali ima veljavno vinjeto.

Kaj, ko bi si kupil letno?
Zastavljata pa se dve vprašanji. Prvič, ali se vozniku ne bi že izplačal nakup letne vinjete, in drugič, ali se voznik zaveda, da tvega kazen policistov, če bodo ocenili, da mu modre nalepke zastirajo pogled na cesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.