Slovenija
17 ogledov

18-letnika "oplazil" vlak

Na železniški progi Novo mesto–Črnomelj so neznanci na železniške tire položili iStockphoto
18-letnika je v nedeljo na železniški postaji v Loki pri Zidanem Mostu zadel vlak, ker naj bi stal preblizu perona. Utrpel je hude poškodbe glave, zaradi česar so ga prepeljali v celjsko bolnišnico.

"V nedeljo, okoli pol desete ure zvečer, je regijski center za obveščanje sporočil policistom, da je na železniški postaji v Loki pri Zidanem Mostu vlak oplazil čakajočega moškega," je sporočil Robert Perc, tiskovni predstavnik PU Krško. 

Hude poškodbe glave
18-letniku so na kraju nesreče prvo pomoč nudili reševalci iz zdravstvenega doma Sevnica, od tam pa so poškodovanca odpeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico. 

Moški je bil na kraju dogodka pri zavesti, po informacijah zdravnikov pa so poškodbe glave opredelili kot hude.

Stal je preblizu perona
Kraj dogodka so si ogledali tudi policisti, ki prisotnosti alkohola pri 18-letniku niso ugotovili. Po prvih ugotovitvah ogleda ga je vlak zadel, ker naj bi stal preblizu roba perona.

O primeru so obvestili tudi dežurnega preiskovalnega sodnika in okrožnega državnega tožilca, vlak pa je imel zaradi ogleda kraja dobre pol ure zamude.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.