Slovenija
79 ogledov

19-letnika, ki je pred policisti skočil v Savo, še niso našli

<slovenija>21.07.08, reka, sava, ljubljana, foto: nik rovan Nik Rovan
Iskanje ovira kalna in deroča Sava. Policija objavila podatke o pogrešanem Mateju Košiču.

"Po dogovoru s policijo, gasilci danes ne sodelujemo pri iskanju pogrešanega. Le policija občasno pregleduje teren, enako velja za vodarje," je današnje iskanje mladeniča, ki ga je včeraj ponoči odnesla Sava opisal predstavnik trboveljskih gasilcev Matjaž Lapi in nam pojasnil, da je reka Sava trenutno zelo kalna in deroča, kar otežuje reševalno akcijo. 

Policija išče Mateja Košiča

S policijske uprave Ljubljana ( PU Ljubljana) so medtem sporočili, da pogrešanega 19-letnika še vedno iščejo ob nabrežju reke:"V iskalni akciji sodelujejo tako policisti Policijske uprave Ljubljana, kot policisti Generalne policijske uprave. Pregledovalo se bo tako nabrežje kot gladina reke Save ter okolica HE Vrhovo in TE Trbovlje," je sporočila Nataša Pučko s PU Ljubljana. 

Medtem so s policije objavili še obvestilo o pogrešanem in navedli, da gre za 19- letnega Mateja Košiča iz Trbovelj, visokega 185 cm, suhe postave, po zadnjih podatkih je bil oblečen v hlače, črne barve, jakno, temne barve z belim napisom ter obut v temno-modre športne copate. Kot so še zapisali na PU Ljubljana, je bil Matej nazdanje viden včeraj, 26. 8. 2015 okrog 1.40 ure, v bližini Želežniške postaje Trbovlje. 

Pri bežanju pred policisti skočil v Savo

Trije moški so v noči na sredo bežali pred policisti. Dva sta pri želežniški postaji v Trbovljah skočila v reko, iz katere 19-letnemu Mateju mu ni uspelo priplavati. Mladeniča, ki ga je odnesel tok, so začeli iskati takoj po dogodku.

Preberite še:

- Mladeniča, ki je pri bežanju pred policisti skočil v Savo, še niso našli

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 6
  • Avatar čavez
    čavez 19:41 27.avgust 2015.

    Beda naših represivnih služb, čez leto, dve bodo že streljali na senco, popolna Amerikanizacija.

  • patrijarh 18:52 27.avgust 2015.

    Ne kakaj s takimi forami.

  • badumtss 14:02 27.avgust 2015.

    Sreča, da alkoholiki ne rabijo bežati pred policijo, razen, če vozijo avto, pa še tiste lepo spustijo. Represivni organi raje preganjajo ljudi za 1 joint in logično, da so takšni, ki bi radi prosto uživali naravne (nelegalne) substance pod velikim ...prikaži več stresom (kazen, zapor tid...).