Slovenija
36 ogledov

26-letnik se za življenje še bori

(Foto: Iztok Golob) Žurnal24 main
Potem ko je nesreča pri Kovorju včeraj vzela življenje 40-letnega Tržičana, se 26-letnik iz okolice Tržiča še bori za življenje. Huda nesreča tudi pri Praprotnem.

Kot smo že poročali, je včeraj nekaj minut pred 18. uro pri naselju Kovor na Gorenjskem prišlo do čelnega trčenja med BMW-jem in cliom. Voznik prvega, 40-letni Tržičan, je poškodbam podlegel na kraju nesreče, medtem ko so 26-letnika s policijskim helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center.

Primarij Jošt je za Žurnal24 zjutraj povedal, da je 26-letnik trenutno na intenzivni negi, njegovo stanje je še vedno zelo resno. "Bil je zelo prizadet. Operirali smo mu pretrgano aorto ter oskrbeli grdi zlom leve stegnenice in odprt zlom desne goleni." Za življenje se še bori.

Kriv voznik v cliu
Na Policijski upravi Kranj so nam danes pojasnili, da se je prometna nesreča zgodila zaradi nepravilne strani vožnje voznika v cliu, torej hudo poškodovanega 26-letnika. Že včeraj pa so nam priče nesreče povedale, da je svoje dodala tudi v času nesreče zelo spolzka cesta med Podtaborom in Tržičem.

Nesreča tudi pri Praprotnem
Do hude nesreče je na območju Policijske uprave Kranj prišlo tudi na cesti Škofja Loka–Železniki.

34-letna voznica iz Medvod je vozila po regionalni cesti proti Železnikom. Pred naseljem Praprotno je v desnem ovinku zapeljala na nasprotni pas in čelno trčila v 38-letnega voznika. Vanju je nato trčil še 32-letni voznik.

38-letnega voznika iz okolice Železnikov so ukleščenega iz vozila rešili gasilci, utrpel je hude telesne poškodbe. Huje se je poškodovala tudi voznica, tretji udeleženec, prav tako iz okolice Železnikov, pa je bil lažje telesno poškodovan.

Reševalci so vse poškodovane odpeljali v ljubljanski klinični center. Zoper povzročiteljico nesreče bodo policisti podali kazensko ovadbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.