Slovenija
18335 ogledov

Policija mislila, da gre za samomor, a so se motili

nov policijski avto Anže Petkovšek
Starši niso bili zadovoljni s prvimi ugotovitvami policije in izkazalo se je, da so imeli prav.

Policija preiskuje okoliščine smrt 32-letnika, ki so ga avgusta iskali kot pogrešanega in nekaj dni kasneje našli mrtvega. Sprva naj bi policisti sklepali, da gre za samomor, zdaj sumijo, da je 32-letnik umrl v sumljivih okoliščinah, danes poročata Delo in Slovenske novice.

Umrlega 32-letnika sta starša najprej policiji prijavila kot pogrešanega, nato pa sta ga našla mrtvega v avtomobilu. Prepričana sta da policisti okoliščin smrti niso preiskali tako, kot bi morali. Ogled naj bi policisti in zdravnica zaključili hitro, ugotovili naj bi, da je šlo za samomor, poroča Delo. Sanitarna obdukcija pa je pritrdila navedbam staršev, da ni šlo za prevelik odmerek mamil. Pokojni je sicer v preteklosti imel težave z odvisnostjo od droge.

Ljubljanska policijska uprava je za Delo pojasnila, da so v tem primeru prejeli pritožbo zoper delo policistov. Pritožbeni postopek pa še ni končan. Starši so za časnika pojasnili, da naj bi se 23. oktobra sestali z generalno direktorico policije Tatjano Bobnar.

Policija naj bi preiskovala sum kaznivega dejanja uboja ter neupravičenega prometa s prepovedanimi drogami in nedovoljenimi snovmi v športu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
 • Ivo 08:30 18.oktober 2019.

  Kaj se razburjate? To ste sami dopustili. Volite že 40 let iste face in se sprašujete zakaj se to dogaja...

 • Avatar Leon
  Leon 17:39 17.oktober 2019.

  Ali bodo kaznovani tisti ,ki niso opravili svojega dela in tako pomagali tudi storilcem pri brisanju sledov ? Ali bomo tudi po strokovnjake na področju forenzike hodili v USA tako kot morajo otroci na zdravljenje ? Ina kaj počno potem ...prikaži več vsi ti akademski "veleumi" ,ki si izplačujejo takšne dodatke za uspešnost ? Mogoče bi Kangler moral pozvat ljudstvo naj se zoperstavi tej kasti ,ki zna uspešno krasti !

 • Kmodri 13:05 17.oktober 2019.

  Kaj lažjega, vaš svojec je umrl v naši bolnišnici naravne smrti. Zdravnika na oddelku ni bilo, ker je bil utrujen in je šel praznovat novo leto. Drugega nismo imeli. Nič lažjega, nekateri pridejo iz bolnice pokončno, drugi v vodoravnem položaju..nič lažjega.