Slovenija
66 ogledov

33.400 evrov za dobrodelne namene

Pirnar, Zveza prijateljev mladine Moste - Polje Nejc Pernek
Že od začetka krize naprej so vse redkejša podjetja, ki zmorejo denar namenjati v dobrodelne namene. Ne zato, ker ne bi želeli pomagati, pač pa zato, ker številni enostavno ne zmorejo. Tudi zato so vsi tisti, ki vendarle najdejo posluh za pomoči potrebne, toliko bolj vredni pozornosti.

Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje se vsakodnevno pri svojem delu srečuje z vse več družinami, potrebnimi pomoči. Veseli so vsakega zneska v dobrodelne namene. Anita Ogulin, predsednica omenjene zveze, je ta teden za dobrodelno dejavnost prejela ček v višini 33.400 evrov; podarilo jih je podjetje Pirnar, ki je odprlo nove poslovne in proizvodne prostore na Cesti Ljubljanskih brigad v Ljubljani.

"Tako kot Pirnarjevi odpirajo svoja nova in najlepša vrata svojega podjetja ter vseh slovenskih domov, tako so odprli vrata družinam, ki ne bi zmogle niti preživetja," je ob prejemu čeka poudarila Ogulinova.

Podjetje Pirnar je še eno od slovenskih družbeno odgovornih podjetij, ki še lahko pomaga pomoči potrebnim in sponzorira tudi številne športnike; med drugim Odbojkarsko društvo Krim, Marušo Karničar Kurdoglu, ki dviguje ruske uteži in North Adriatic Sailing Academy.

Komentarjev 3
  • izRODEk 00:10 09.maj 2016.

    Veste zakaj obstajajo revni? Zaradi tega, ker so drugi bogati in hočejo imeti samo zase. Potem pa donirajo nekaj drobiža v zameno za mir pred revnimi češ, saj smo pomagali.Če bi v Sloveniji na 110.000 delovnih mestih, kjer ...prikaži več delajo izgoreli ljudje za dva ali celo tri delala dva namesto enega, če bi oba dobila spodobno plačilo, bi imel lastnik manj profita, tisti, ki je prej delal sam, malo manjšo plačo ampak, ne bi bilo brezposelnih, ne bi bilo revnih, ne bi bilo dobrodelnosti - ker je ne bi potrebovali.Dobrodelnost je potuha kapitalizmu.Dobrodelonost je tudi potuha najslabši ministrici vseh časov v republiki Sloveniji, Dr. Anji Kopač Mrak. Ženska je s svojimi političnimi nastavljenci iz SD-ja zafurala socialno in delovno politiko iz katere sedaj za vsaj tri generacije ni rešitve. Uničeno bo na sto tisoče življenj. Zaradi kariere ene pokvarjene špeglaste blondinke, ki je želela kariero v javni upravi in svojemu bivšemu dokazati, da zmore.Slovenij

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:13 08.maj 2016.

    Še več tako srčnih in obenem sposobnih podjetnikov bi rabil.

  • blueone 21:24 08.maj 2016.

    Pohvalno!