Slovenija
12 ogledov

66 mio dovolj za Maribor

Fištravec, alenka bratušek Nino Verdnik
Bratuškova meni, da je 66 milijonov za mariborsko regijo visok znesek.

Predsednica vlade Alenka Bratušek je na novinarski konferenci ob današnjem vladnem obisku Podravja zatrdila, da je 66 milijonov evrov državne pomoči Mariboru in okolici visok znesek. Ob tem je poudarila, da gre za pomoč regiji, ne le mestu, zdaj pa bodo za uspešen izkoristek denarja velik del odgovornosti po njenem nosile lokalne skupnosti.

"Lahko govorimo, da je to malo denarja, a je bilo veliko truda vloženega v to, da smo uspeli uskladiti rebalans, za katerega verjamem, da bo potrjen tudi v državnem zboru. Vsa ministrstva so morala sredstva nižati in znotraj tega je bilo potrebno poiskati tudi sredstva za Maribor," je dejala Bratuškova in zagotovila, da so se potrudili najbolj, kot so se v danih razmerah lahko.

Komentarjev 1
  • joc2013 20:50 21.junij 2013.

    Ja štajerci bo treba zavihati rokave, krompir saditi in na izvire po pitno vodo, pa mal vrtička pa bo. Denar se bo vrtel samo v LJ in okolici, ostali pa v vegetariance in ostale zdrave načine življenja. Vidim, pa da ...prikaži več vas tudi škilijo Fištrorugec ni osrečil in da se vam nič bolje ne piše kot s prejšnjim ritardiranem kmetom s kleptomanskim sindromom.Jebi ga, več sreče prihodnjič.