Slovenija
5 ogledov

"800 evrov za nek majhen plakat"

janez_jansa_020609_despot Žurnal24 main
Referendumski spopad ni bil enakopraven, pravi Janez Janša in v potrditev podaja svojo izkušnjo z inšpekcijo.

Prvak SDS Janez Janša se je po včerajšnji potrditvi sporazuma, ki mu v stranki nasprotujejo, danes oglasil na spletni strani največje opozicijske stranke. Kot je zapisal, je bila kampanja neenakopravna, saj se je med zagovorniki sporazuma "znašla celotna oblastna garnitura z vseobsegajočim kapitalskim in medijskim zaledjem".

Sam pa sem ... dobil že prve dni kampanje položnico inšpekcije s kaznijo 800 evrov, ker naj bi bil nek majhen plakat SDS na Gorenjskem nepravilno obešen.
 

Vlada in ministrstva so odkrito kršila zakon o kampanji z objavami propagandnih sporočil na uradnih spletnih straneh in zlorabo državnih institucij, je prepričan Janša in dodaja, da inšpekcija kljub prijavam ni reagirala. "Sam pa sem, za ilustracijo, dobil že prve dni kampanje položnico inšpekcije s kaznijo 800 evrov, ker naj bi bil nek majhen plakat SDS na Gorenjskem nepravilno obešen."

 

"Posledica gabrove šole"
"Referendumski izid ne kaže politične slike Slovenije, kaže mnogo več. Kaže, koliko je po desetletjih komunističnega enoumja in težkih mandatih gabrove šole še ostalo aktivnega slovenstva," nadaljuje Janša in na podlagi rezultata izraža mnenje, da monopol levice in zloraba oblasti "ne seže več tako daleč kot nekoč".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.